Hayatımda ilk kez kavga edeceğim..

RockyBalboa

Asistan
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
275
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Meslek lisesi olduğum için pazartesi tatil bol bol yiyip barfiks mekik gibi şeyler çalışıp kendime güvenimi toplayıp kendimden emin şekilde sınıfa girip çıkışta laf yaparsa gardımı alıp ilk hamleyi o yaptıktan sonra giricem.Suçlu duruma o düşsün çünkü.
 

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Katılım
19 Aralık 2009
Mesajlar
2,946
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Meslek lisesi olduğum için pazartesi tatil bol bol yiyip barfiks mekik gibi şeyler çalışıp kendime güvenimi toplayıp kendimden emin şekilde sınıfa girip çıkışta laf yaparsa gardımı alıp ilk hamleyi o yaptıktan sonra giricem.Suçlu duruma o düşsün çünkü.

Bi günlük barfiks mekik seni yormaktan başka işe yaramaz hatta vücudun ezik gibi olur adam dokunsa "ahh" diye bağrırsın :D Yorma kendini çok
 

Sezer_53

Asistan
Katılım
1 Kasım 2011
Mesajlar
140
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
RockBalboa eğer kavga etmek istemiyorsan okulun müdürüne gidebilirsin zaten böle şeyleri direk polise söylüyorlar eğer çocuğun gözünü korkutmak istiyorsan 4-50 kişi toplarsın birşey diyemez bence kendine güveniyrsun çünkü kimse kolay kolay jkavgadan korkuyorum demez bunu yazdın da gerçekten vay be dedim :D sen kafana takma 3-4 sene önce aynısı bana olmuştu hiç bi şey yapamadılar şimdi bizim çevremiz salam odu gelip selam veriyolar Böle adi dou etraf ama kafana takma Fazla düşünme derim böle şeyleri yoksa insana bi korku geliyo
Bide pazaretsi meslek liselerinin neden tatil olduğunu söyleyebilir misin bende ticaret meslekte okuyorum böle bi şeyden haberim yok :S
 

salak adam

Doçent
Katılım
9 Ekim 2011
Mesajlar
708
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
bence döv ağzının payını ver sonra insanlar senin ezme olduğunu düşünür herkes dövmeye başlar
 

WaylandIZMIR

Asistan
Katılım
30 Temmuz 2010
Mesajlar
454
Reaksiyon puanı
69
Puanları
28
Bak abicim çocuğa deli diyorsun, ne yaptığını bilmiyor diyorsun.
Kavga esnasında cebinden bir tornavida çıkarıp sana sokarsa ne yapacaksın?
B*k yoluna gitti niyazi olacaksın. Ne uğruna peki? Koca bir hiç uğruna...
Senin yapacağın şey şu, okula gidince ilk işin müdürün odasına gidip olayı detaylı şekilde anlatmak olması gerekir.
Ve o çocuk disipline sevk olur, gereken cezayı alır. Gerekirse de okuldan şutlanır.
Sen kendini ve sevdiklerini riske atma ok..
 

michuozawa

Guru
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
83
[MENTION=105722]ubuntu[/MENTION] o çocuğa bir şey yapmazlar illa sataşması gerekir anlaşılan o kadar vukuatlı biri ancak şutlanmamış hala...
kendini koru derim ben öneri olarak, anlattığın gibi ise kavga en son çaren.. :D
 

deatmania

Rektör
Katılım
30 Ekim 2009
Mesajlar
12,999
Reaksiyon puanı
62
Puanları
48
Öncelikle tüm abilerime kardeşlerime Merhaba iyi forumlar..

Ben Endüstri Meslek Lisesi 9.sınıf öğrencisiyim.İlköğretim 6 7 8 'de hocalara ve okula çok çektirdim ve çok kötü bir öğrenciydim.Ailem bıktı artık evin tek çocuğu olduğum için okumamı istiyorlar.Bende akıllandım ve liseye olgun bir insan olarak başladım.Sınıfımda serseri yoktu iyi çocuklar vardı huzurlu mutlu baya bi ısındık birbirimize takılıyorduk ta ki geçen hafta bir çocuk sınıfa geldi.Bütün ders huzuru burada bitti.Öncelikle çocuk deli açık açık deli ama zihinsel olarak değil yoksa dalga geçmem veya vurmam.Hiperaktif gibi birşey ama ben çok hiperaktif tanıdım bu kat kat fena.Kendi kendine konuşuyor.Hocalarla kavga ediyor.Tüm sınıf nefret ediyor çok felaket bir çocuk önüne gelene bir laf söylüyor (ne dediğide anlaşılmıyor) Daha geleli 6 gün oldu sınıfta 37 erkek var hepsiyle teker teker kavga etti.Bazıları tartışma bazıları yumruk yumruğa.Beyler ben anlamadım bu deli mi ne sinir oldum.Ben açık açık söyleyeyim ve kendimden de bu yüzden nefret ediyorum.HAYATIMDA KAVGA ETMEDİM , KİMSEYE VURMADIM , KAVGADAN KORKUYORUM! , çoğu zaman bu huyum yüzünden arkadaşlarıma rezil oldum.Bugün dayanamadım en sonunda bana bulaştı bende ona karşılık verdim.Çocuk benden baya iri ve tecrübesiz olduğum için dayak yiyeceğim kendime güvenim kavga konusunda 0.Çıkışta tam kafa atıyordu bana kavga başlayacaktı.12.sınıflar ayırdı.Pazartesi günü tatil bize ve Salı günü yüzde yüz kavga çıkacak ! Sizden isteğim şu bu değil beyler tek isteğim cesaretimi nasıl toplarım.Çünkü tek sorunum bu elimiz armut toplamıyor.Kavga çözüm diyen arkadaşlarada cevabı hemen vereyim.Bundan başka çare yok çocuk hasta kafadan anlamıyor.Lütfen yardım edin artık kendimi korumak istiyorum kimsem yok.

Bu konuda sana herkes bir şeyler söyler, kimisi git döv der.Ağzını burnunu kır der.İlk sen vur der falan filan.Kimisi vurma etme der.Herkes kendine göre haklıdır aslında.Ama benim sana bir tavsiyem var.Bende senin gibi hiç kavga etmedim.20 yaşındayım ve bugüne kadar hiç kimseye bir kere bile vurmuşluğum yoktur.Şimdi soracaksın hiç mi sataşmadılar ? Hiç mi sorunun olmadı ? Tabi ki oldu, ama böyle kavga ile nasıl çözülebilir ki ? Tamam hadi diyelim ilk ben vurdum ve dövdüm de.Çocuğu rezil ettim, elime ne geçecek ? Yarın bir gün o gelmeyecek mi üstüme.Diğer gün bir daha ben.Sürekli birbirimizi küfürler edeceğiz ve laf atacağız.Ama soruyorum sana eline ne geçecek ?

Tamam çocuk serseri bir tip, ama sana söyleyeceğim tek şey kulak asma dediklerine.Bırak ne derse desin.Tamam tamam de geç.Çok ciddi söylüyorum üstüne bir veya iki gün daha gelir.Onlarda laf atar zaten.Ama kavga etmemiş olursun.Ben bugüne kadar kavga edip sorun çözen görmedim, ben çözdüm diyen varsa da kendisini kandırıyordur.
 

Qzey

Asistan
Katılım
20 Ekim 2011
Mesajlar
130
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Sen kendini korumak için gidersin ve itersin düşer kafasını betona çarpar ve önümüzdeki 25 yılını 4 duvar arasında bu forumda sayfalarca sana akıl verenlere küfretmekle geçer!

Okul'daki yetkililere bildir, olmadı ailesine bildir, olmadı polis'e bildir. Kendini korumak tabii ki herkesin hakkı fakat bu esnada kontrolü %99'muz kaybettiğimizden basit bir tepki sonuçlarına katlanamayacağın kadar ağır şeyler doğurabilir ve emin ol çok pişman olursun. Mümkün olduğunca uzak dur. İlle de kavga ortamı olursade sürekli savunmada kal, zaten daha önce kavga etmediğinden saldırı durumuna geçmen tehlikeli olur. Hem senin için hem karşındaki için.

Umarım bu önerilerimi dikkate alırsın. Daha çok gençsin ve geri dönülmesi imkansız hatalar, insanları ömür boyu sürecek pişmanlıklara sürükleyebilir. Şuan ne orta okul ne lise nede üniversitelerdeki arkadaşlarımın adlarını bile zor hatırlıyorum. Hepsi ölümüne kanka idi. Şimdi nerdeler? Hepsi unutulacak ve geriye sadece yaptıklarının sonuçlarına katlanmak kalacak.

Yine de sen bilirsin tabii...
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Sabır bir kere olur. Strese girmene gerek yok. Çocukta, çakı, bıçak, silah olmadığını öğren. Git biber gazı al ve gözüne sık o dengesizin. Yere düşünce git bir de ağzını aç, tam ağzının içine sık. Mümkünse kulağına boşalt. Sonra hırsını istediğin gibi alırsın. Ne olur, ne olmaz 2 tane al, sınıftan kimseye sende biber gazı olduğunu belli etme sakın. Kimseye sırrını verme.

Kendin için limon almayı unutma. Belki gaz sana da gelir.

Ne olur, ne olmaz deneme yap biber gazında. Boş havaya sıkabilirsin. Alıştırma yapmak için de eline boş bir deodorant kutusu al, sıkar gibi yap. Stres altında daha rahat yaparsın. Bunları yazmamayı isterdim. SAbır bir kere olur. Sana fiziksel sataşana, cezasını ver. Tabi ki, "kaçanın annesi ağlamamış" deyişini de unutmamak gerekir.
 

RockyBalboa

Asistan
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
275
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Biber gazı satın alabilir miyim ki yaşım tutmuyor?
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Denemekten birşey çıkmaz. Artık dükkan sahibi satmak istemezse, adamı ikna etmek sana kalmış. Ben çok kavga ettim lisede, fakat keyiften değil, ortam çok bozuktu. Anlattığın tipdeki insanları hiç sevmem. Aklıma geliyor kavgalarım, o çocuk şu an elimde olsa, bir tarafını kırabilirdim sinirden.

Yine de bunu eklemeden geçemeyeceğim. "Kaçanın anası ağlamamış" Fakat biliyorum ki bu tipler, başlarına tuğla, örs, çimento dolu teneke, piyano ve benzeri şeyler düşmedikçe, bu davranışlarına devam ederler.

Ha, diyelim ki dövdün. Bu işin sonrası da var. Ona da hazırlıklı olmalısın. Çünkü 1 gün sonra sınıfa tekrar gelecek. Anlıyor musun ? Bunu kaldıracak ortamı hazırlamalısın.
 

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Katılım
4 Haziran 2008
Mesajlar
11,527
Reaksiyon puanı
2,285
Puanları
113
Yere devir gerisi kolay.
 

Charlie Scene

Profesör
Katılım
13 Mayıs 2011
Mesajlar
2,656
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
[video=youtube_share;ztFBf7pcRL4]http://youtu.be/ztFBf7pcRL4[/video]

Birini Kaynından Vurdum.. :)
 

RockyBalboa

Asistan
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
275
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Şaka olsun diye yazmıyorum beyler serserilerin içinde okuyoruz nolur ne olmaz kalbim küt küt atıyor tüm cesaretimi topladım.Allah ne verdi girişicem..
 

harun.arslan

Asistan
Katılım
17 Eylül 2008
Mesajlar
421
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Ciddi olarak yazıyorum.

Uzak doğu sporlarına git.

Tae kwon do, Wushu kungfu, Karate

Her hangi birisini seç.. Tercihim Wushu kungfu.

haftada üç seans olur, her seans birbuçuk veya 2 saat sürer.
Bunlar ilk 2 hafta gözünü korkutabilir. Vücudun alışma zamanıdır. 2 haftadan sonra yapmadan duramazsın.

Daha hafif varmı dersen? Aiki do, judo, gibi yumruk ve tekmesiz basit denge oyunları da olabilir.

Yalnız hemen usta olmayı bekleme... Sabır..

Kendine çok güvenin gelir, korku gider. Üstelik dokunmayım ya yazık olur demeye başlarsın.

Korku ve cesaret bakışlara, vücut diline yansır.
Eğer içinde korku varsa, elind olmadan karşıdakine cesaret veririsin o anlar..

Body de olabilir fakat o sadece kasların güçlenmesine neden olur. Karşıdakine nasıl yaklaşacağını bilemezisn.


Yazdıklarımda ciddiyim.

Kendinde çok büyük değişiklik göreceksin...

Çoktan beri uzağım fakat, aidatlarda çok yüksek olacağını zannetmiyorum.

--- Mesaj Güncellendi ---

Şaka olsun diye yazmıyorum beyler serserilerin içinde okuyoruz nolur ne olmaz kalbim küt küt atıyor tüm cesaretimi topladım.Allah ne verdi girişicem..

Ben şimdilik tavsiye etmiyorum.

Sebep önce vurmayı, yumruk sıkmayı ve karşıdan gelen darbeye karşı koymayı bilmeden şimdi topladığın cesaret yanında dağılabilir.

Cesareti toplamak nerde ne yapacağını bilmekle olur.

--- Mesaj Güncellendi ---

Bulunduğun civara en yakın dövüş salonlarını araştırmakla başla...
 

ReDo

Rektör
Katılım
8 Kasım 2008
Mesajlar
13,389
Reaksiyon puanı
92
Puanları
48
Yeni bir Karete Kid doğuyor.Yarın geLde bizim ev den başLa boyamaya.

Abartmayın arkadaşLar,aLt tarafı geLişi güzeL bir kavga oLur oLursa.
 

fatihcamli

Doçent
Katılım
2 Kasım 2010
Mesajlar
843
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
sen ne kursa git nede al birtane eline haydar çapi 3 cm uzunlugu 40cm 1 tanede 250ml su şişesi hç birşey demeden yanınagit haydayı kullan sonra yanında getirdingin 250ml su şişesini kapagını ac haydarın (sopanın) üstüne dök çalışmaya yani vurmaya devam eet ıslak ıslak ozman ıslak odunla devam ett etimiz iyi ce dövüldükten sonra
terbiyelenmiş bir etimiz hazır dır. :D
 

RockyBalboa

Asistan
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
275
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Benim anlamadığım evde heyecandan titriyordum okulun bahçesine ayak bastığım anda korku falan kalmadı elemanda sınıfta oturdu oturdu hiçbirşey diyemedi.
 

RockyBalboa

Asistan
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
275
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Bişey söylemedi bugun bundan sonraki günlerde görcez bakalım ne olacak..
 
Üst