Hayatımda en pişman olduğum şey: Dsmart net.

mexex48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık 15 gün önce üye oldum.2 ekimde bağlantınız hazır, şifreniz şunlar diye mesaj geldi.8 ekimde bağdandım.yan odamdan göremedim giyim modem değiştirdim.binadaki tesisat problemi dediler.burası 84 daire ve en az 30 kişide net var.neden benimki arızalı oluyor? Bu da uydurdukları yalan

mexex48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müşteri hizmetleri felaket.dün 37dk.boyunca şu anda tüm operatörleimiz diğer müşterilerinizle ilgilenmektedir lafını dinledim ve vu ilk değil ve hala internet yok.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
müşteri hizmetleri biraz sıkıntılı fakat altyapı olarak pek sıkıntı çıkartmadılar bana. ayrıca yazlık 2 aylık paketi olan tek sağlayıcı bildiğim kadarıyla. ek olarak ttnet gibi fiber olan yere adsl vermeyiz demiyorlar.

mexex48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim şanssızlığın o zaman.belki 300 dakika arama yaptım bunun 60 dakikası görüşme kalanı bekleme süresidir.zaten bu konuyu kendilerine ilettim ve faturayı onlardan tahsil edeceğim.

togo2382

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimde bi keresinde d-smart üyeliğim bitmişti ama kredi kartından hala para gidiyordu. ben durumun farkın olmasam donuma kadar soyulacaktım.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dsmart.net hakkında bilgilendirme için teşekkürler.
artık almayı düşünenler 4 defa daha düşünürler..

seydia

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şeytan kulağına kurşun... 1 yıldır dsmart ve smartnet beraber kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım.

kutup95

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kullanan arkadaşlarım da bağlantıda kopmalar olduğunu söylüyorlar her seferinde .
Zaten türkiyede internetten ne bekliyoruz ki :P

alpguclu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
UyduNet diye bir gerçek var bu hayatta. Halinize şükredin beyler. Adamların müşteri hizmetleri sistemi problem çıkınca kapatılıyor direk meşgul çalıyor yada çalmıyor.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ttnetin fiyatlarının artmasıyla beraber arayış içine girdim.. dsmart+internet paketine geçmeyi düşündüm son anda.. ttnetle 12 aylık taahhüt yaparak 49 tl ödemeye başladım.. yaşadığım yer öyle bir yer ki alternatif yok...

mexex48

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Digiturk+ internet kampanyası vardı bu ara.