Hayatım biçare şekilde :(

beyrezan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
belkide içinizde en tecrübesizi benima ma bende düşüncelerimi yazayım dedim. :)
hayatta başımıza gelen hiçbişey nedensiz deildir. ve tabi başımızdan geçen her olayın bizim için mutlak bi hayırı vardır. allah kullarını zora sokacak bişi vermez. eğer veriosa mutlak bi nedeni ve iyi bir sonucu vardır. o bizim bilmediklerimizi bilir. mutlaka üzüleceğimiz şeler olcaktır ama gelenin allahten geldiğini bilip şükretmek gerekmez mi?:)bu dünya bi sınav ve mutlak böle zor soru(n)lar olacak. salıcakla kalın.

emrebilge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Allah yardımcın olsun, ben de bu aşamalardan geçtim beklemediğim bir anda iyi bir iş sahibi olmama rağmen başka sorunlar çıkıyor ve hayattan yine tad alamıyormıyorsun. Bu saatte aktif değilsin düğün oluyordur herhalde umarım kardeşinin yanındasındır. Akrabaların seni anlayışla karşılayacaklardır.Burada yazarak bizi bilgilendirebilirsin bak insanlar seni ve senin gibileri ne kadar çok düşünüyor. Biz elimizden geleni yaparız Allah ın dediği olur bu bir imtihandır unutmamalıyız.

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Yani bu konudan bir ders çıkartabildinse ne mutlu bize bak senden daha kötüleri varmış biraz daha sürerse bu konu ohooo :D biteriz biz herkes de 1 dert :D

Nuro_Burn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş sen sakın bir şey kaçırdığını sanma çoğumuzun etrafında öyle akrabalar tanıdık eş dost var bak sakın yılma ! sen boynunu bükme devam et asıl boynunu eğersen zaten bitmişsindir . benimde başıma geldi bu olay sürekli insanlardan kaçmaya çalışıyordum tanığım birini görmemek için sürekli tenha yolları seçiyordum ama bu yanlış nereye kadar olacak ki. hem hayat sadece bi sınavdan ibaret değil herkes sınavla yön vermiyor hayatına. çok üzüldüm senin yazını okuyunca hem kardeşinin düğünü geçmediyse git çünkü sınav önemli değil ama kardeşin çok önemli