seçiL dedi ki:Yeniden başlayabilseydim hayata dediğiniz anlar oldumu??
nasıl bir hayat isterdiniz?
Yeniden başlayabilseydim hayata,yine seni tanıyıp yine sana aşık olmak isterdim
Bunları biz de biliyoruz.mehmet1101 dedi ki:seçiL dedi ki:Yeniden başlayabilseydim hayata dediğiniz anlar oldumu??
seçil hanım ve diğer tüm sdn üyeleri
lütfen yazacaklarımı yanlış anlamayın
içimden geldiği için yazıyorum
eleştirilere maruz kalacağımı bile bile
yeniden hayata başlayabilseydim diye esas ahirette mizan başında hesaplarımız görülürken diyeceğiz
ah bir daha dünyaya geri gönderilsek diye
ama nafile
saygılarımla
Jumb0 dedi ki:Bunları biz de biliyoruz.mehmet1101 dedi ki:seçiL dedi ki:Yeniden başlayabilseydim hayata dediğiniz anlar oldumu??
seçil hanım ve diğer tüm sdn üyeleri
lütfen yazacaklarımı yanlış anlamayın
içimden geldiği için yazıyorum
eleştirilere maruz kalacağımı bile bile
yeniden hayata başlayabilseydim diye esas ahirette mizan başında hesaplarımız görülürken diyeceğiz
ah bir daha dünyaya geri gönderilsek diye
ama nafile
saygılarımlaFakat sen Seçil hanımın açtığı konuyu yalnış yorumlamışsın. Burada bizden istenilen sadece sohbete katılıp fikirlerimizi hayllerimizi duygularımızı paylaşmak ve rahatlamak...
Jumb0 dedi ki:ha bu arada ben 2. kez hayata olgun bir insan olarak gelmek isterdim ;D Örneğin 60 yaşına kadar yaşamış, ardından bütün deneyimleriyle birlikte yeniden doğmuş hayata merhaba demiş bir bebek misali (A)
seçiL dedi ki:Anlayan anlamış zaten (A)
mehmet1101 Neden olmasın ? diye sormalı insan kendine..Yanıt kolay hiç olumsuz olmaz ama soruyu sorabilmek zor bu karamsarlıkla..Kendini karamsarlığından arındırdı mı
insan,bunu gerçekten başarabildimi başlanabilir hayata yeniden ama kaldığınız yerden..Neden olmasın ?
mehmet1101 söylediğine katılmıyorum ve doğru değil kusura bakmayın buda benim düşüncem ....(A) mehmet1101 yüksek dini bilgilerinize güvenerek her konuyu dine çekerek yada nasıl desem dini şekilde yorumlamayın lütfen.. >X<