Hayata Başka Paralelden Bakan Siteler

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Başlık biraz garip oldu ama hakikaten bu siteleri gezerken aklıma gelen tabir bu .Hayata fraklı bir perspektiften bakıp farklı tanımlamalar ile insanı cezbediyorlar.Kendi çaplarında birer sosyal medya niteliği taşıyorlar kişisel kanaatim.

1.Site

2.Site

Şu an bulduklarım bunlar denk geldikçe ekleyeceğim

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Türkçe olsa idi daha güzel olurlar di ama google translate falan idare edeceğiz

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
konsept olarak güzel bir site [MENTION=211065]durucal[/MENTION] biraz da görsel olarak bir şeyler sunulsa daha iyi olacak . Gelecek vaat ediyor bence.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
konsept olarak güzel bir site @durucal biraz da görsel olarak bir şeyler sunulsa daha iyi olacak . Gelecek vaat ediyor bence.

Evet o siteyi ben de beğendim. İçerik sağlam olduğundan görselliğe önem vermiyorum. Bana anlattıkları önemli sonuçta.

Ayrıca bu sitenin neden reklam olarak algılandığını anlayamadım. İçeriğe baktığımda tek bir reklam bile olmadan herkes özgürce fikrini beyan edebiliyor. Bence desteklenmesi gereken bir site. türkiye'nin böyle değerlere ihtiyacı var. Gerçi oradaki fikirlerin bir çoğu Türkiye'de olması gereken ama en az 5 beden fazla gelecek fikirlerdir.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Linkleri verir iken kaynak diye yazıp Linkleri gizlemek gerekiyor.
-

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Biz biliyoruz da işte öğrenenler acı şekilde öğreniyor. Keşke önce uyarılsalar. Çünkü herkes bunu ana karnında öğrenerek gelmiyor. %90 forumlarla yeni tanışmış gençler sdn ile böyle acı şekilde tanışıyor olabilir :D neyse bizim derdimiz değil takibe devam...