Hayat nasıl gidiyo?

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146
Ben aşırı sıkıldım, sizde ne var ne yok ? Umarım dert tasa yoktur :) Burada olanlar yazsın da muhabbet edelim

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
7:50'de alarm çalsın alarmı kapat yatağa geri otur 5 dk hayatı sorgula. Yüzünü yıka falan işe git çalış akşam 8.15 de çık eve git yemek ye saat 9.50 PC başına otur 3 saat pubg oynayama. Tekrarla ?

Son düzenleme:

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146
7:50'de alarm çalsın alarmı kapat yatağa geri otur 5 dk hayatı sorgula. Yüzünü yıka falan işe git çalış akşam 8.15 de çık eve git yemek ye saat 9.50 PC başına otur 3 saat pubg oynayama. Tekrarla ?
Sıkıcı ve monoton yaşayan bi ben değilmişim :)

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Bütün gün halı desenlerini sayıp ben bu hayatı yaşıyo muyum ? yaşıyan ben miyim diyorum kendime bi tokat atarak pcnin başına geçiyorum 15 saat yıkık gibi lol apex cs oynuyorum ardından gece yatmadan 30 gün sonra okulun başlayacağını hatırlıyorum ve bunu her gün tekrarlıyorum.

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146
Bütün gün halı desenlerini sayıp ben bu hayatı yaşıyo muyum ? yaşıyan ben miyim diyorum kendime bi tokat atarak pcnin başına geçiyorum 15 saat yıkık gibi lol apex cs oynuyorum ardından gece yatmadan 30 gün sonra okulun başlayacağını hatırlıyorum ve bunu her gün tekrarlıyorum.
Kendi halime şükür sebebim oldun :)

Salawdaha

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Kendi halime şükür sebebim oldun :)
Ve unutmadan her gün bir adım daha ruhsuzlaşıyorum sokakta yardım bekleyen biri gördüğümde eskiden içim acırdı artık yanında geçerken hiç bir şey hissetmiyorum yaşamaktan her gün zevk almamaya başlıyorum 2 ay önce pc topladım oyunları eğlenmek için değil zorunlu oldugu içinmiş gibi oynuyorum ve sadece yemek yerken gülümseyebiliyorum sen şükür et ya.

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146
Ve unutmadan her gün bir adım daha ruhsuzlaşıyorum sokakta yardım bekleyen biri gördüğümde eskiden içim acırdı artık yanında geçerken hiç bir şey hissetmiyorum yaşamaktan her gün zevk almamaya başlıyorum 2 ay önce pc topladım oyunları eğlenmek için değil zorunlu oldugu içinmiş gibi oynuyorum ve sadece yemek yerken gülümseyebiliyorum sen şükür et ya.
Aslında o dediğin bir çoğumuzda var. Hemen hemen hepimiz ruhsuzlaştık. Sebebi bana kalırsa gelecek kaygısı :)

Nasılsın denildiğinde, kötü olsak dahi iyi sen nasılsın diyen insanlar haline geldik.

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Ben hayatımdan memnunum ama üstümde bir salaklık var unutkanlık güçsüzlük başladı vitamin değerlerine baktırdım 1000 üstü olması gereken şey 350de b vitamini ve d vitamini aldım yinede yok normel diyorlar bu değerlere herkezde aynı olduğu için artık standart hale gelmiş bu değerler ama yurtdışındaki bir doktora sorduk çok düşük dedi Türkiye'de insanı hastalık sınırında tutuyorlar verdiği hapların yarısı boş.

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146
Ben hayatımdan memnunum ama üstümde bir salaklık var unutkanlık güçsüzlük başladı vitamin değerlerine baktırdım 1000 üstü olması gereken şey 350de b vitamini ve d vitamini aldım yinede yok normel diyorlar bu değerlere herkezde aynı olduğu için artık standart hale gelmiş bu değerler ama yurtdışındaki bir doktora sorduk çok düşük dedi Türkiye'de insanı hastalık sınırında tutuyorlar verdiği hapların yarısı boş.
Güçsüzlük ve daha hareketli olabilmeniz için spor yapmanızı öneririm. Kilo vs probleminiz de varsa yine spor öneririm. Tabi boş vaktiniz varsa. Ek olarak uyku düzeninizi de etkiliyor, 5 saat dahi uyusanız yeterli geliyor misal. Vitamin konusunda ise öneride bulunamıyorum ne yazık ki :/

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Kilolu değilim 17 yaşında 60kg birisiyim kıl gibi bir değilim gayet gayet yerindeyim iş gereği kas falanda var spor iyi olabilir ama hayatım spor dengesinde 3, 4 kattan dolap beyaz eşya indirmek gibi uyku düzenim gece 11:30 12:00 gibi 8 saatlik bir uyku düzenim var diyebiliriz pazar günleri hariç o zaman gece 3, 4, 5 fark etmiyor ama üstümde sürekli bir yorgunluk isteksizlik var ama en küçük birşeye bile gülebiliyorum mutluyum yani

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
domatesli hocamızda olan sıkıntı bende de var b vitamini gerçekten kanser bir şey
zaten içmeyi de unutuyorum Allah a şükürler olsun lgs zamanı her gün içmek aklıma gelmişti :D
her gün müzik indirmek 16 km bisiklet ve @sakin ninja ile konuşmaya ek olarak kitap okumayı da saymazsak hiçbir şey yapmıyorum :D
her gün aynı işleri yapmak ayrı kanser zaten
bir de okul başlayacak 10. sınıf şimdi bazen düşünüyorum %5 ile alan bir anadolu lisesi yerine bir meslek lisesine mi gitseydim :D

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146
domatesli hocamızda olan sıkıntı bende de var b vitamini gerçekten kanser bir şey
zaten içmeyi de unutuyorum Allah a şükürler olsun lgs zamanı her gün içmek aklıma gelmişti :D
her gün müzik indirmek 16 km bisiklet ve @sakin ninja ile konuşmaya ek olarak kitap okumayı da saymazsak hiçbir şey yapmıyorum :D
her gün aynı işleri yapmak ayrı kanser zaten
bir de okul başlayacak 10. sınıf şimdi bazen düşünüyorum %5 ile alan bir anadolu lisesi yerine bir meslek lisesine mi gitseydim :D
EN tehlikeli dönemlerdesin sen :) Eğlencelidir be senin hayatın. Ek olarak şu b12 olayı bende de var sol el parmak uyusmasından dolayı verdi doktor. Bu kadar yaygın olması da garip

insanimsi

Profesör
Reaksiyon puanı
450
EN tehlikeli dönemlerdesin sen :) Eğlencelidir be senin hayatın. Ek olarak şu b12 olayı bende de var sol el parmak uyusmasından dolayı verdi doktor. Bu kadar yaygın olması da garip
az balık ve et tüketiyoruz temel kaynakları onlar ve zaten günlük alınan ve fazlası atılan bir vitamin o yüzden bence normal herkes her akşam yemeğinde 3 köfte yemiyor (yemiyorum :D)

Özgür Ç..

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,465
Köfte. Ciğer. Tavuk yiyorum ama yok yok yok bir etkisi yok yok yooook

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
Ağustos'un sonuna kadar damda olduğumu düşünürsek, her gece orda yaptığımı, yatarken tetikte olduğumu hesaba katarsak bende halimden hiç mi hiç memnum değilim.

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Zevk almaya çalışıyorum. Sınav senesinde biraz zor oluyor ama 10 ay sonra daha mutlu olmak için çabalıyoruz işte.

Reaksiyon puanı
5,163
Anı yaşamaya bakın. Bilgisayarın karşısında kalmaktansa bir arkadaşınızı arayın sinemaya gidin gezin tozun eğlenin. Yeri geldiğinde ise çalışın. Neden boş boş halı desenlerini izliyorsunuz ki...

Brkmn

Asistan
Reaksiyon puanı
67
Yaşadığım en iyi yaz ayı sanırım. Hayalimdeki sistemi topladım, inanılmaz bir şekilde sosyalleşmeye başladım her gün yeni insanlar ile tanışıyorum ve en önemlisi bisikletle İskenderun-Mersin yolculuğu yaptım. Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra bisikletle geri dönüyorum :)

meefes

Asistan
Reaksiyon puanı
80
Dersler fazla iyi, tatil hakkım ama PC kötü, telefon nereye kadar...
tek aktivite kitap okumak 1 ay daha..

KuzeyUnutmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
146
Zevk almaya çalışıyorum. Sınav senesinde biraz zor oluyor ama 10 ay sonra daha mutlu olmak için çabalıyoruz işte.
Sınavda başarılı olacağını umuyorum. Emeğinin karşılığını bulman dileğiyle.
Yaşadığım en iyi yaz ayı sanırım. Hayalimdeki sistemi topladım, inanılmaz bir şekilde sosyalleşmeye başladım her gün yeni insanlar ile tanışıyorum ve en önemlisi bisikletle İskenderun-Mersin yolculuğu yaptım. Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra bisikletle geri dönüyorum :)
Buna sevindim, yolculuk yaparken dikkatli ol :)