KuzeyUnutmaz
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 146
Ben aşırı sıkıldım, sizde ne var ne yok ? Umarım dert tasa yoktur
Burada olanlar yazsın da muhabbet edelim

Sıkıcı ve monoton yaşayan bi ben değilmişim7:50'de alarm çalsın alarmı kapat yatağa geri otur 5 dk hayatı sorgula. Yüzünü yıka falan işe git çalış akşam 8.15 de çık eve git yemek ye saat 9.50 PC başına otur 3 saat pubg oynayama. Tekrarla ?
Kendi halime şükür sebebim oldunBütün gün halı desenlerini sayıp ben bu hayatı yaşıyo muyum ? yaşıyan ben miyim diyorum kendime bi tokat atarak pcnin başına geçiyorum 15 saat yıkık gibi lol apex cs oynuyorum ardından gece yatmadan 30 gün sonra okulun başlayacağını hatırlıyorum ve bunu her gün tekrarlıyorum.
Ve unutmadan her gün bir adım daha ruhsuzlaşıyorum sokakta yardım bekleyen biri gördüğümde eskiden içim acırdı artık yanında geçerken hiç bir şey hissetmiyorum yaşamaktan her gün zevk almamaya başlıyorum 2 ay önce pc topladım oyunları eğlenmek için değil zorunlu oldugu içinmiş gibi oynuyorum ve sadece yemek yerken gülümseyebiliyorum sen şükür et ya.Kendi halime şükür sebebim oldun![]()
Aslında o dediğin bir çoğumuzda var. Hemen hemen hepimiz ruhsuzlaştık. Sebebi bana kalırsa gelecek kaygısıVe unutmadan her gün bir adım daha ruhsuzlaşıyorum sokakta yardım bekleyen biri gördüğümde eskiden içim acırdı artık yanında geçerken hiç bir şey hissetmiyorum yaşamaktan her gün zevk almamaya başlıyorum 2 ay önce pc topladım oyunları eğlenmek için değil zorunlu oldugu içinmiş gibi oynuyorum ve sadece yemek yerken gülümseyebiliyorum sen şükür et ya.
Ben hayatımdan memnunum ama üstümde bir salaklık var unutkanlık güçsüzlük başladı vitamin değerlerine baktırdım 1000 üstü olması gereken şey 350de b vitamini ve d vitamini aldım yinede yok normel diyorlar bu değerlere herkezde aynı olduğu için artık standart hale gelmiş bu değerler ama yurtdışındaki bir doktora sorduk çok düşük dedi Türkiye'de insanı hastalık sınırında tutuyorlar verdiği hapların yarısı boş.Ve unutmadan her gün bir adım daha ruhsuzlaşıyorum sokakta yardım bekleyen biri gördüğümde eskiden içim acırdı artık yanında geçerken hiç bir şey hissetmiyorum yaşamaktan her gün zevk almamaya başlıyorum 2 ay önce pc topladım oyunları eğlenmek için değil zorunlu oldugu içinmiş gibi oynuyorum ve sadece yemek yerken gülümseyebiliyorum sen şükür et ya.
Güçsüzlük ve daha hareketli olabilmeniz için spor yapmanızı öneririm. Kilo vs probleminiz de varsa yine spor öneririm. Tabi boş vaktiniz varsa. Ek olarak uyku düzeninizi de etkiliyor, 5 saat dahi uyusanız yeterli geliyor misal. Vitamin konusunda ise öneride bulunamıyorum ne yazık ki :/Ben hayatımdan memnunum ama üstümde bir salaklık var unutkanlık güçsüzlük başladı vitamin değerlerine baktırdım 1000 üstü olması gereken şey 350de b vitamini ve d vitamini aldım yinede yok normel diyorlar bu değerlere herkezde aynı olduğu için artık standart hale gelmiş bu değerler ama yurtdışındaki bir doktora sorduk çok düşük dedi Türkiye'de insanı hastalık sınırında tutuyorlar verdiği hapların yarısı boş.
EN tehlikeli dönemlerdesin sendomatesli hocamızda olan sıkıntı bende de var b vitamini gerçekten kanser bir şey
zaten içmeyi de unutuyorum Allah a şükürler olsun lgs zamanı her gün içmek aklıma gelmişti
her gün müzik indirmek 16 km bisiklet ve @sakin ninja ile konuşmaya ek olarak kitap okumayı da saymazsak hiçbir şey yapmıyorum
her gün aynı işleri yapmak ayrı kanser zaten
bir de okul başlayacak 10. sınıf şimdi bazen düşünüyorum %5 ile alan bir anadolu lisesi yerine bir meslek lisesine mi gitseydim![]()
az balık ve et tüketiyoruz temel kaynakları onlar ve zaten günlük alınan ve fazlası atılan bir vitamin o yüzden bence normal herkes her akşam yemeğinde 3 köfte yemiyor (yemiyorumEN tehlikeli dönemlerdesin senEğlencelidir be senin hayatın. Ek olarak şu b12 olayı bende de var sol el parmak uyusmasından dolayı verdi doktor. Bu kadar yaygın olması da garip
haklısınaz balık ve et tüketiyoruz temel kaynakları onlar ve zaten günlük alınan ve fazlası atılan bir vitamin o yüzden bence normal herkes her akşam yemeğinde 3 köfte yemiyor (yemiyorum)
Sende tam bilgisayar delisi çıktınHayat eh işte. Bilgisayarımda güzel olsa tam olacak
Bahçe falan mı varAğustos'un sonuna kadar damda olduğumu düşünürsek, her gece orda yaptığımı, yatarken tetikte olduğumu hesaba katarsak bende halimden hiç mi hiç memnum değilim.
Zaten kullanıcı adımı bilgisayar delisi diye değiştireceğim. Yani dusunuyorum...Sende tam bilgisayar delisi çıktın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahçe falan mı varYoksa askerlik mi, Neden dam ?
Bahçe falan mı varYoksa askerlik mi, Neden dam ?
Bol satış ve kazançlar, emeğinin boşa gitmemesi dileğiyleYok kurbanlık var 50 büyükbaş 200 250 tane küçükbaş
Sınavda başarılı olacağını umuyorum. Emeğinin karşılığını bulman dileğiyle.Zevk almaya çalışıyorum. Sınav senesinde biraz zor oluyor ama 10 ay sonra daha mutlu olmak için çabalıyoruz işte.
Buna sevindim, yolculuk yaparken dikkatli olYaşadığım en iyi yaz ayı sanırım. Hayalimdeki sistemi topladım, inanılmaz bir şekilde sosyalleşmeye başladım her gün yeni insanlar ile tanışıyorum ve en önemlisi bisikletle İskenderun-Mersin yolculuğu yaptım. Bir aksilik olmazsa bayramdan sonra bisikletle geri dönüyorum![]()
Ah şu teknoloji çılgınlığımız olmasa mutlu olacağız gibiDersler fazla iyi, tatil hakkım ama PC kötü, telefon nereye kadar...
tek aktivite kitap okumak 1 ay daha..