Hayat Eve Sığar Uygulamasında Aske Talebi

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
Arkadaşlar e devletten talep yapıyorum ama bana mesaj kodu gelmiyor. Bugün bir arkadaşım bu uygulamadan bahsetti. Bende az önce indirdim bilgilerimi doldurdum maske talebi et dediğimde bu hatayla karşılaşıyorum yaşım bunarada 28 ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Ne yapabilirim
Screenshot_20200507_215016_tr.gov.saglik.hayatevesigar.jpg

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Bir işyerinde ssk lı olarak çalışıyorsan ücretsiz maske alamıyorsun. Maskeni işyeri verecek.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Arkadaşlar e devletten talep yapıyorum ama bana mesaj kodu gelmiyor. Bugün bir arkadaşım bu uygulamadan bahsetti. Bende az önce indirdim bilgilerimi doldurdum maske talebi et dediğimde bu hatayla karşılaşıyorum yaşım bunarada 28 ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Ne yapabilirim Ekli dosyayı görüntüle 97524
Ücretsiz maske sistemini kapattılar sanırım artık, üst sınır koyularak maske satışları geri aktif edildi

Artreverans

Asistan
Reaksiyon puanı
182
Bir işyerinde ssk lı olarak çalışıyorsan ücretsiz maske alamıyorsun. Maskeni işyeri verecek.
Doğru çalışıyorum. Ama bunu hiç hesaplamamıştım. Gerçeği avmde çalışıyorum 50 gündür izinliğim bu evrede verebilirlerdi.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
Maalesef bende 3defa başvuruda bulundum ne kod geldi ne eczaneden alabildim. Şu an durum bu ssk lılar işyerlerinden alacak dendi.