Hayallerimi ve Düşüncelerimi Kontrol edemiyorum

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Bir itirafta da ben bulunayım :D

Çok hayal kuran birisiyim.Hayal kurarken veya birşey düşünürken bazen kontrol edemiyorum.

Örneğin;

Son model arabayla gittimi düşünüyorum arabanın ya tekeri patlıyor yada benzin bitiyor buna engel olamıyorum :D

Sizde de varmı böyle durumlar yoksa tekmiyim :D

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Belki hafif uykuya dalıyorsundur. Bu yüzden biraz kabusa kayıyor olabilir :P

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
452
Fazla hayal kurmak iyi değildir aslında, insanın yaratıcılığını öldürür. Ama hayal gücünü hep yüksek tutmak lazım. En orijinal fikirler, hayal gücü yüksek insanlardan çıkar. Einstein " Diğer insanlardan daha zeki olduğumu düşünmüyorum. Ancak yaptıklarım hayal gücüm sayesindedir" demiştir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
MDK üniversitede kurduğumuz bir gruptu Manyak Düşünceler Kurulu bir de başkanımız vardı.

senin hayallerinin masum kalacağı senaryolar üretirdik.bunu paylaşırdık bir ortamda kahkahalar havada uçuşurdu.

ayrıntıları anlatamayacağım:)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Ben öyle çok holding sahibi oldum garajımda 3-4 tane araba oldu:)
İşin kötüsü bir zaman sonra ben buraya nerden geldim diye düşünüp geri sarıyorum filmi,başladığım noktayı bulmak için:)

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Hayal kurmanda bir sakınca yok tabi,sosyal sorun olmadığı sürece.
Hayaller uçsuz bucaksız özgür bir dünyandır.Orda sınırlama yapmyabilirsin.
Gerçek hayatta olabilcekleri oraya aktarıyorsun,ama orası hayal dünyan sen istediğin gibi orayı düzenle bence.

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Hayaller olmasaydı çekilmezdi ki bu dünya... herkesin ihtiyacı var bence.

silurdas

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bana oluyo.mesela sağa dönüyorum sonra dönmemeye çalışıyorum ama olmuyo xD xD

*Rorschach*

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hayal gücü iyidir, hayal kurmaksa çok güzeldir.. Daha da güzeli hayallerin için çaba harcayıp, gerçekleşmesini sağlamaktır. Aksi taktirde bu büyü kısa sürede bozulup, insanı mutsuzluğa götürüyor..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Yaşın ilerledikçe hayallerin de azalır merak etme. :)

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bir çanta buluyorum içi para dolu. Bir anda çok hızlı bir hayatın içinde buluyorum kendimi. Ne zaman böyle şık giyindim, bu araba benim mi, bu evde mi yaşıyorum diyorum kendi kendime. Herşey çok güzel. Şahane bir hayat sürmeye başlamışım. Hoşuma gidiyor. Davetlere çağırıyorlar her akşam, gidiyorum. İnsanlar her yanımda ve bana çok değer veriyorlar. Kimisi bir işler çeviriyor, sırıta sırıta. Komik hallere düşenler bile oluyor. Sırıtan bir tip sürekli konuşuyor ama ben duymuyorum çünkü sıkılıyorum ve kaçmak istiyorum...

Bir anda bir clupte buluyorum kendimi, elimde viski. Kızlar dans ediyor, şarkı süper. Bir güzel oluyor kafam hafiften. Yavaş yavaş dünyam dönüyor. Birileri beni çekiyor dans et hadi dans et diye... Hatta DJ bile Hello Krazky diye bağırıyor ve sonra veriyor müziği... Kalabalığın içinde kayboluyorum sanki, gözüm bazen sevişenlere takılıyor derken yatakta buluyorum kendimi... (Burayı anlatmıyorum :D)

Uyandığımda sabah olmuş ve ben aramam gerekenleri arıyorum ama ulaşamıyorum. Kimse cevap vermiyor. Hemen giyinip dışarı çıkıyorum kimseler yok... Deli gibi etrafa bakıyor ve koşuyorum. Burası neresi aman Allah'ım diyorum. Bir dilenci ile karşılaşıyorum. Bana kötü kedi şerafettin gibi gülerek senden para dilenmiştim ama bana vermediiiiin diye kahkaha atıyor ... Lan bu adamı bir yerden tanıyorum diyorum ama çıkartamıyorum. Hemen kaçıyorum ordan, sanki beni kovalıyor gibi koşuyorum. Hava sisli olmaya başlıyor, uzaktan kurt sesleri gelmeye başlıyor, cadı bir kahaha sesi geliyor. Lan para bitti hayata bak be diyorum. Para bitince hayat cehennem oldu, ne yaptık lan bu parayı diyorum. Allah'ın dilencisine bile borçlanmışız anası diyorum.

Bilgisayarımın şarjı bitiyor uyarısı aldım. Devam edemiyeceğim hayalime. :D

Hayalim kabus oldu ama bazen böyle de hayallere dalmışlığım oldu. Rüya misali :D

cml_kale

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bendede çok oluyor özellikle ayrıntıları çok düşünüp bunları yaşıyorum hayalimde ilginç ilginç senaryolar kuruyorum düşünmeyi durduramıyorum :)

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Anlattıklarına göre benim düşüncem normal hayatında da genelde olumsuz düşüncelere sahip olman bu etkili oluyor olabilir, birdee kurmuş olduğun hayalleri kendin saçma bulduğun için saçma bir şekilde yarım kalıyorda olabilir kısacası çocukluğuna inilmeden kesin sonuç söyenemez :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Neler hayal ediyorum neler geceli gündüzlü. Bazen işi gücü bırakıp bir yarım saat (genelde gece sabaha karşı saatlerde) sadece hayal ediyorum. Bazen o kadar yaşıyorum ki bir gün kesinlikle olacak gibi geliyor.:) Olacak ama. Hayırlısı diyeyim.

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
gerçekçi insanlar hayal kurar
hayalperest insanlar hayal ile gerçeği ayırt edemez..

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
hayal çok kurarım gece uyumadan engelleyemiyorum çok ince ayrıntıları bile düşünürüm buda Makina cı olmam yüzünden heralde mühendis olmadan kafayı yemek istemiyorum :D

SaTa

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ben geçen gün bi hayal kurdum hayalimde şöyle idi;

Matematik sınavı olduk ve ben matematikten 5 aldım hayal değil mi nede olsa :D hoca beni takdir edeceğine kopya çektiğimi sanarak sınavımı iptal etti.

MirAge42 tek değilsin yani bende de böyle sorunlar var ..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İnsan olmak bazen bile bile manyaklıktır :)
Bol paradokslu günler tüm tuhaf arkadaşlara :D :D

aygü

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Bir de hayal kurup kendini insan zannedenler var tabi. :D o da başka konu.:blush::biggrin:

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
hayal züğürdün ekmeğidir derler :D
ama hayalsiz bi hayat da çekilmez ki kardeşim :D
ama benim hayallerim tam istediğim gibi biter...tabi yalnız başıma kuruyorsam :D

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bir insan hayali ve hedefleri olmadan yaşayamaz zaten. Ve o hayaller hiç bitmez. Kafanı yorma :D

lanetolsun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir itirafta da ben bulunayım :D

Çok hayal kuran birisiyim.Hayal kurarken veya birşey düşünürken bazen kontrol edemiyorum.

Örneğin;

Son model arabayla gittimi düşünüyorum arabanın ya tekeri patlıyor yada benzin bitiyor buna engel olamıyorum :D

Sizde de varmı böyle durumlar yoksa tekmiyim :D

kesinlikle:D mesela arabada gidiyorum yer yarılıyor düşüyorum diyorum düzeltiyim şu yeri olmuyor düşüyorum yolumada devam edemiyorum:D:wub:

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Ben mükemmel bir hayal kurarım. Mükemmel bir evlilik yapıp dünyada teknolojiye hükmeden bir şirket kurmuşumdur ama kesinlikle ya eşim beni aldatır ya da ölürüm. Hiç olmadı, sunucuları alev alır ve tüm çalışmalarım, emeklerim yok olur. :)

Bende de var yani o. :)

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Düzgün hayal bile kuramıyoruz ya :D Nedir bunun açıklaması :D

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
EVET hayal kurarum ve her ne hükmetse bende illaki sonunda bi pislikle karşılaşırım kaçınılmaz son:D
mesela sorumsuzca harcıcam kadar param olur son model araba alırım lüx ev alırım havuzlu falan
ya havuza düşerim yada mafya peşime düşer :D:D
yanlız bişy var acayip hızlı bi internetim oldu 427 kb/s indirme görmemiştim acaba hala rüyadamıyım ben parasını bastırıp fiber optik kablo cekip 8 mb baglatım :D
inşallah böyle devam eder

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İmam Ali a.s; Fazla hayal kurmak iyi değildir, der.
İnsanı gerçek yaşamdan koparır...

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bende hep maçta sonuna kadar gidiyorum herkesi çalımlıyorum ama vurduğumda dışarı çıkıyor yani hayal ederken bile gol olduğunu hayal edemiyorum :D