Hayaller

monster34

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Düşünsenize bundan 4 sene sonra bilgisayar mühendisliğinden mezun olmuşsunuz Hakkı abide işleri büyütmüş şirketini plazaya taşımış büyük bir marka haline gelmiş sizde shiftdelete nette calışıyorsunuz önünüzde macbook pro dışarıda hafif yağmur yanınızda kahveniz kod yazıyorsunuz

~ KaanCK ~

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,591
Aga be bende bilgisayar mühendisi olmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence şimdi bile masaüstü markası yapabilirler. Büyük markalar zaten parçaları kendi yapmıyorlar sadece kasayı %50 kendileri yapıyorlar.

monster34

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Aga be bende bilgisayar mühendisi olmayı düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence şimdi bile masaüstü markası yapabilirler. Büyük markalar zaten parçaları kendi yapmıyorlar sadece kasayı %50 kendileri yapıyorlar.
yaş kaç hocam

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
46 yaşındayım emin olun hala ilk günkü heyecanla bakıyorum teknolojik gelişmelere ve hayata... (=

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
Rabbine güven başka hiç kimseye ihtiyacın yok bende sen gibiydim farklı değiliz, Hak katında hepimiz biriz.

leroycarter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Düşünsenize bundan 4 sene sonra bilgisayar mühendisliğinden mezun olmuşsunuz Hakkı abide işleri büyütmüş şirketini plazaya taşımış büyük bir marka haline gelmiş sizde shiftdelete nette calışıyorsunuz önünüzde macbook pro dışarıda hafif yağmur yanınızda kahveniz kod yazıyorsunuz
Böyle bi hayalim yoktu ama artık var :D benim hayalim bizim sektörde en iyisi olmak, yönetici olmak

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,603
hayellerimizde bile çalışıyoruz ya mesala ben Dünya yı gezmek isterdim