Çevrimiçi Üye
Doçent
hayaletin tipe bak. ikinci, üçüncü sezonlarda baya normal birisi. ama ilk sezonda çok garipmiş ya. ikinci defa izliyorum, alışması zor olacak gibi. herkes çok zayıf. birtek harun kilolu.
türk dizi tarihinin bana göre en iyi birinci ve ya ikinci dizisi. leyla ile mecnun hastası biriyim. o yüzden bu daha iyi diyemiyorum. bunlar en iyi birinci dizi olsa, ikinci dizi kesinlikle 46 yok olan olurdu.Behçat Ç.' nin replikleri küfürleri esprileri mükemmel.
Bana göre en iyi dizi Deli Yürek idi. Üzerine tanımam hatta yok ama Behzat Ç.' de kaliteli.türk dizi tarihinin bana göre en iyi birinci ve ya ikinci dizisi. leyla ile mecnun hastası biriyim. o yüzden bu daha iyi diyemiyorum. bunlar en iyi birinci dizi olsa, ikinci dizi kesinlikle 46 yok olan olurdu.