HaxBall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan way_be
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi birazdan link koycam işyerinde net o kadar yavaşki sorma :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Oyun oda linki burdadır yorulma abi sen :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi bir dakika yüklücem linki hala loadling diyor fıtık etti beni bu net :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi sen kur ben geleyim net o kadar yavaşkı link bile alamadım sen düşün gerisini :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Abi net yavaş odaya baglanmıyor :( akşam eve gidince oynarım girersen oyuna yoksa bu netten bi yol olmaz :)

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben hep w.o.t oynuyorum :) bende onun için mi bir konu açsam napsam ki :D tabiki bakarız artık
Abi güzele benziyor online ise oynanabilir konu bulursan ordan yazarmısın yada ben bakıyım bu oyuna abi her akşam haxball ama ben sıkıldım artık pek oynamak istemıyorum zamanımdan calıyor. ama oynayalım diyorsanız. oynarız.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Abi güzele benziyor online ise oynanabilir konu bulursan ordan yazarmısın yada ben bakıyım bu oyuna abi her akşam haxball ama ben sıkıldım artık pek oynamak istemıyorum zamanımdan calıyor. ama oynayalım diyorsanız. oynarız.

bende sıkıntı yok maksat muhabbet olsun :) w.o.t sabır ve zaman gerektiren bir oyun ama bence çok güzel ... ben çok çabuk sıkılırım ama bu oyundan sıkılmadım hala ve 2 ay oldu :) ayrıca Türk oyuncuların çok olması ve oyunun içinde takım, bölük ve klan savaşları gibi organizasyonların olması mükemmel

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende sıkıntı yok maksat muhabbet olsun :) w.o.t sabır ve zaman gerektiren bir oyun ama bence çok güzel ... ben çok çabuk sıkılırım ama bu oyundan sıkılmadım hala ve 2 ay oldu :) ayrıca Türk oyuncuların çok olması ve oyunun içinde takım, bölük ve klan savaşları gibi organizasyonların olması mükemmel
Oyun online sanırım 2 ay makul bir süre :D deneyim bi ara ama uzun süre oynayamam o başka :D

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
beğenirsen bırakmazsın :) benim arkadaşlarıma önerdiğim oldu birisi 1 saat oynadı diğeri 1 aydır oynuyor :)
Abi illaki oynarım ama zamanım vakitim yok metin2 oynuyorum 5 senedir inan günlük 1 saat bile giremiyorum oyuna. eğer begenirsem 2 saat oyunda olabilirim :D

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
gelin gapışah :D bi ara baya oynuyodum da bayadir oynamiyorum. Zevkliydi ama :D

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
hadi başlayalım :) antreman yapmış oluruz millet toplanana kadar

- - - Mesaj Güncellendi - - -
@aliitemel oynuyosan oda linkini atabilir misin, beraber oynayalım

Dün erken yattım :) odalarda farklı şehirlerden girince senkron sorunu yaşanıyor, geçikme oluyor oynayamıyor insan :D bugün bir kaç saat sonra girebilirim, uyumazsanız oda açarız :)

goodolddays

Dekan
Reaksiyon puanı
202
Dün erken yattım :) odalarda farklı şehirlerden girince senkron sorunu yaşanıyor, geçikme oluyor oynayamıyor insan :D bugün bir kaç saat sonra girebilirim, uyumazsanız oda açarız :)
Şimdilik buralardayım ama bi kaç saate belli olmaz. Beni etiketleyin yine, burada olursam oynarız yine :)