HaxBall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan way_be
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu akşamda akarız.
[MENTION=5576]salak[/MENTION]adam, torrent gibi download işlemlerin varsa kapat öyle gel. Sekmelerini kapat yani.
11'de görüşürüz dostlar :)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yaparız gene.

[MENTION=184299]salak adam[/MENTION] sorun sendeydi. Senden başka lag olan yoktu.

Beo

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Antrenman yapın 1 saate kadar başlayalım.

Krazky

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Beyler dizüstü bilgisayarımda Haxball oynamak için gittim joystick aldım. Joystick çalıştığı halde Haxball'da işlem yapmıyor... Sorun nedir acaba?

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Beyler dizüstü bilgisayarımda Haxball oynamak için gittim joystick aldım. Joystick çalıştığı halde Haxball'da işlem yapmıyor... Sorun nedir acaba?

Açıkcası haxball flash tabanlı bir oyun olduğu için joystick çalışırmı diye düşünüyordum ama gördüğüm kadarıyla gamepad'la bile oynanabiliyormuş:D

JoyToKey bu program sayesinde gamepad veya joystick'teki kol hareketlerine tuşlar atayıp haxball oynayabilirsin.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar Haxball'a yenilik gelmiş biraz. Yeni Saha eklenmiş. ismi " Huge " .. Çok Rahat 4v4 oyun oynanabilir :D Big'in daha büyük olan versiyonu.
Bi yer daha gördüm. .hbs olan uzantıları yükleyebiliyoruz. Yani kendimize saha yaratabiliyoruz. Bunu biraz araştırıyorum. ShiftDelete olarak kendi sahamızda oynarız :D
Hep Deplasman olmuyor :D
Birde : http://www.haxballtube.com/watch?v=edff970e = İzleyin Lütfen :D Adamlar kaleleri kaldırmış. Kendilerine saha yapmış.
Buda Amerikan Futbolu : http://www.youtube.com/watch?v=V-J5xE1xCUU&feature=related