HaxBall

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan way_be
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sağlam neti olan kim var aramızda. Hani Şöyle fiber takılan ? :D Akşam odayı o kursun :D

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
@Beo @aliitemel @desdegul @özgür549 @way_be @bewko @Krazky @adrasa @dgncn @enrooy @cobra11 @erenberk @senar1st @Bonney
ve adını yazmayı unuttuğum niceleri, biz bi ara her gece haxball oynardık. Hatırladınız mı o geceleri? :D Artık niye oynamıyoruz? Haxballsız geceler boş geçiyor...
ah geceler ah yapardık yine yaparız ama organizasyon ve saat sorunu oluyor galiba oyüzden oynamıyoruz ben akşamları müsaitim genelde haftada birkaç akşam oynayabiliriz ama ben en fazla saat 1'e kadar kalırım belki daha erken çıkarım çünkü sabah 6'da uyanıyorum iş onun haricinde ben uyarım yani ;)

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sağlam neti olan kim var aramızda. Hani Şöyle fiber takılan ? :D Akşam odayı o kursun :D

Yanlış hatırlamıyorsam [MENTION=89324]adrasa[/MENTION] 'da fiber vardı. O gelmezse odayı ben kurarım. 10 kişi lagsız kaldırmışlığım vardır :D

ah geceler ah yapardık yine yaparız ama organizasyon ve saat sorunu oluyor galiba oyüzden oynamıyoruz ben akşamları müsaitim genelde haftada birkaç akşam oynayabiliriz ama ben en fazla saat 1'e kadar kalırım belki daha erken çıkarım çünkü sabah 6'da uyanıyorum iş onun haricinde ben uyarım yani ;)

Ben de erken gelemiyorum. Bilgisayara ortak çok evde. Bazen sorun oluyor.

Haftaiçleri 11 gibi başlamaya çalışırız o zaman. Cuma- Cumartesi geceleri kalırsın ama 2-3'e kadar. Tabi eski canlılığı kazanabilirsek.

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yanlış hatırlamıyorsam @adrasa 'da fiber vardı. O gelmezse odayı ben kurarım. 10 kişi lagsız kaldırmışlığım vardır :D

Haftaiçleri 11 gibi başlamaya çalışırız o zaman. Cuma- Cumartesi geceleri kalırsın ama 2-3'e kadar. Tabi eski canlılığı kazanabilirsek.
kazanırız panpam haxball herzaman bizim cansıkıntısı gideren klasik oyunumuzdur candır

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yanlış hatırlamıyorsam @adrasa 'da fiber vardı. O gelmezse odayı ben kurarım. 10 kişi lagsız kaldırmışlığım vardır :D

Benim galibiyetlerimi özlediniz heralde. :D Valla fiberli siteden taşındım, ama geri dönüyoruz o siteye dönünce devam etcek fiber ama, internete girmiyorum anca 10 15 dk falan o yüzden haziran'dan sonra her türlü açarım. :D :D

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
gelmeye çalışırım :)

turnuva yapalım teke teke ayarlasak iyi olur aslında :)

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
turnuavaya gerek yok ya. önceden bi deneyimimiz var malüm hiç iyi bi deneyim olmadı :) ortada top hep birlikte koşturalım peşinden :)

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Gelin Hadi Arkadaşlar.

--- Mesaj Güncellendi ---

Çok farklı bi oyundu :D Herkezi gönülden kutluyorum :D Ellerinize sağlık.

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Uzun zaman sonra SDN olarak toplanmak güzeldi. Sanırım en çok 7 kişi olduk.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
sanırım biraz geç kaldım :) başka sefere inş :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
ben de gelemedim ya.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu akşam yeniden toplanalım isterseniz.Ben yine 11 gibi müsait olurum :)