Hava Sirkülasyonu

hanifican35

Asistan
Reaksiyon puanı
18
beyler şu kasanın hava sirkülasyonu sizce nasıl ???
Red rock g901br 230 watt power supply bide şunu anlamadım benim güç kaynağım 500w ama 230w kasa

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,594
Ürün hakkında bilgi alacağınız zaman link verirseniz çok daha iyi olur.

hanifican35

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba,
Kasa içi hava akımını şu şekilde düzenlemeni öneririm.
[Rehber] Kasa İçi Hava Sirkülasyonu Nasıl Olmalıdır?
benim kasanın ön altta ızgara ve 1 fanı var arkada da ekran kartı ile anakartın orda 1 fan var stok fan da anakartta takılı tam o sirkülasyonun arasında
bi sorun yaparmı stok fan sirkülasyona engel olarak tepedede çıkıntılı ızgara var havanın bir kısmı da o taraftan çıkıyor bir kısmıda arkadan sizce stok fan bir engel mi havanın arkadan çıkmasına ???

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
benim kasanın ön altta ızgara ve 1 fanı var arkada da ekran kartı ile anakartın orda 1 fan var stok fan da anakartta takılı tam o sirkülasyonun arasında
bi sorun yaparmı stok fan sirkülasyona engel olarak tepedede çıkıntılı ızgara var havanın bir kısmı da o taraftan çıkıyor bir kısmıda arkadan sizce stok fan bir engel mi havanın arkadan çıkmasına ???
Hayır sorun oluşturmaz.

hanifican35

Asistan
Reaksiyon puanı
18
o 230v psu 800watt...
biraz geç gördüm kusura bakma da teşekkürler :)

---- Mesajlar birleştirildi ----

Merhaba,
Kasa içi hava akımını şu şekilde düzenlemeni öneririm.
[Rehber] Kasa İçi Hava Sirkülasyonu Nasıl Olmalıdır?
son bi sorum daha olacak arkadaki fanın 10-15 cm önünde ekran kartı ram ve anakartın birkaç kablosu var bunlar da akımı bozarmı ? bozar ise zaten bilgisayarcıya gideceğin ön fanı yanlış takılmış olsa gerek dışarıya veriyo havayı içeriye almıyor hazır gitmişken o kabloları da düzelttiririm bozuyosa

Son düzenleme: