- Moderatör
Geçmiş olsun.
Doğru diyorsunuz hocam.Travma oldu şu deprem. Çok tecrübe etmedim ama düşüncesi bile dehşete düşürüyor.
Evet ama şuan dua etmeliyiz 1 seneden fazladır büyük deprem olmuyor inşallah da olmazGeçmiş olsun hatay halkına son birkaç senedir çok fazla deprem oldu ülkede bence normal değil 2000 li yılların başında da ülke deprem ülkesiydi bu kadar deprem yoktu
Allah daha kötüsünden korusun.Evet ama şuan dua etmeliyiz 1 seneden fazladır büyük deprem olmuyor inşallah da olmaz
Amin inşallah gerekli adımlar atılırda depreme dayanıklı olmayan bütün binalar yenilenirAllah daha kötüsünden korusun.
Daha fazla can kaybı olmadan umarım gereken adımları atarlar. 6.8 şiddetinde bir depremi düşünemiyorum. Felaket olur.Amin inşallah gerekli adımlar atılırda depreme dayanıklı olmayan bütün binalar yenilenir
7 küsür deprem İstanbul’da olursa o zaman ülkece biteriz Rabbim korusunDaha fazla can kaybı olmadan umarım gereken adımları atarlar. 6.8 şiddetinde bir depremi düşünemiyorum. Felaket olur.
İnşAllah olmazEvet ama şuan dua etmeliyiz 1 seneden fazladır büyük deprem olmuyor inşallah da olmaz
Bekleyip göreceğiz. Allah yardımcımız olsun.7 küsür deprem İstanbul’da olursa o zaman ülkece biteriz Rabbim korusun
İnşAllah olmazama aynı zamanda kaçınılmaz sonraki deprem Marmara da olursa olur o bölgede fay kırıldı bir kere yıkıcı deprem oldu artık uzun yıllar bu tür olur gibi bence.
Ama İstanbul Marmara depremi 1999 dan beri olmadı ora birikiyor şuan ve olduğunda milyonlarca göçmenin olduğu dönemde olmuş olacak herkes akbaba gibi bekliyor bilmiyorum ne olacak.
AminBekleyip göreceğiz. Allah yardımcımız olsun.