Haber Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,853
Bodrum'daki 2017 yılında yaşanan depremini hatırlıyorum, bazı binalar çatlağa sahipti ve birkaç gün elektrik kesintisi yaşadık. Geçmiş olsun.

Reaksiyon puanı
4,724
Geçmiş olsun hatay halkına son birkaç senedir çok fazla deprem oldu ülkede bence normal değil 2000 li yılların başında da ülke deprem ülkesiydi bu kadar deprem yoktu

barisbiyik

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,044
Geçmiş olsun hatay halkına son birkaç senedir çok fazla deprem oldu ülkede bence normal değil 2000 li yılların başında da ülke deprem ülkesiydi bu kadar deprem yoktu
Evet ama şuan dua etmeliyiz 1 seneden fazladır büyük deprem olmuyor inşallah da olmaz

Reaksiyon puanı
4,724
Daha fazla can kaybı olmadan umarım gereken adımları atarlar. 6.8 şiddetinde bir depremi düşünemiyorum. Felaket olur.
7 küsür deprem İstanbul’da olursa o zaman ülkece biteriz Rabbim korusun 🤲
Evet ama şuan dua etmeliyiz 1 seneden fazladır büyük deprem olmuyor inşallah da olmaz
İnşAllah olmaz 🤲 ama aynı zamanda kaçınılmaz sonraki deprem Marmara da olursa olur o bölgede fay kırıldı bir kere yıkıcı deprem oldu artık uzun yıllar bu tür olur gibi bence.

Ama İstanbul Marmara depremi 1999 dan beri olmadı ora birikiyor şuan ve olduğunda milyonlarca göçmenin olduğu dönemde olmuş olacak herkes akbaba gibi bekliyor bilmiyorum ne olacak.

1999 depreminde yağmacıları araştıran araştırmıştır o dönem sadece kendi içimizdeki kansızlardı, şuan öyle değil Rabbim korusun facia ötesi olur.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,458
7 küsür deprem İstanbul’da olursa o zaman ülkece biteriz Rabbim korusun 🤲

İnşAllah olmaz 🤲 ama aynı zamanda kaçınılmaz sonraki deprem Marmara da olursa olur o bölgede fay kırıldı bir kere yıkıcı deprem oldu artık uzun yıllar bu tür olur gibi bence.

Ama İstanbul Marmara depremi 1999 dan beri olmadı ora birikiyor şuan ve olduğunda milyonlarca göçmenin olduğu dönemde olmuş olacak herkes akbaba gibi bekliyor bilmiyorum ne olacak.
Bekleyip göreceğiz. Allah yardımcımız olsun.