Hatay Dörtyolda 3 Asker Şehit Oldu!

Bu konuyu okuyanlar

SARKAT

Müdavim
Katılım
8 Mayıs 2008
Mesajlar
3,778
Reaksiyon puanı
68
Puanları
48
hatay-dortyol-amanos-daglari-sehit-asker-pkk-catisma-yarali-asker-hatay-valisi-celalettin-lekesiz--354701h.jpg


Güncel - 17 Mayıs 2012 09:13
Hatay'ın Dörtyol ilçesine teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu.

Hatay'ın Dörtyol ilçesindeki terörist saldırıda şehit sayısı 3 oldu. Dörtyol'un Kuzuculu Beldesi'nde meydana gelen terörist saldırıda 1 binbaşı, 1 üsteğmen ile 1 teğmen şehit düştü. Kuzuculu Belediye Başkanı Bekir Toksoy, ilçeye 20 kilometre mesafedeki Amanos dağlarının iç kısmında operasyonda bulunan jandarma özel harekat askerlerine, PKK'lı teröristler tarafından roketatarlı saldırı gerçekleştirildiğini belirtti.

Başkan Toksoy, askerlerin roketli pusuya düşürülmesi sonucu 1 binbaşı, 1 üsteğmen ile 1 teğmenin şehit olduğunu, iki askerin de yaralandığını belirtti. Yaralı askerlerden birinin durumunun ağır olduğunu aktaran Toksoy, "Yerleşim alanına 20 kilometre mesafede yaşanan bir terör hadisesi. PKK'nın çirkince bir eylemi.. Milletimizin başı sağolsun." açıklamasında bulundu.


İŞTE DÖRTYOL ŞEHİTLERİNİN KİMLİKLERİ

Hatay Valiliği, Dörtyol ilçesinde şehit olan 3 güvenlik görevlisiyle ilgili açıklama yaptı.

Hatay Valiliği, Dörtyol ilçesindeki terör örgütü mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan güvenlik görevlilerinin Hatay İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen, Jandarma Üteğmen. Aytaç Kaya ve Jandarma Teğmen. Ahmet Tarım olduğunu bildirdi.


Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada, "17.05.2012 Perşembe günü saat 07.45 sıralarında, Hatay İl Jandarma Komutanlığınca Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında icra edilen planlı operasyon faaliyeti esnasında, bölücü terör örgütü mensuplarının ormanlık bölgede açtıkları ateş sonucunda Hatay İl Jandarma Komutanlığında görevli J. Bnb. Erhan Dikmen, J. Ütğm. Aytaç Kaya ve J. Tğm. Ahmet Tarım şehit olmuştur. Bölgede teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan geniş çaplı operasyon devam etmekte olup, olayla ilgili soruşturma yetkili merciler tarafından yürütülmektedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı dileriz." denildi.

http://www.aktifhaber.com/hatay-dort...du-604184h.htm
 

CiiixXx

Müdavim
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
1,373
Reaksiyon puanı
27
Puanları
48
Çok iyi bildiğim, 17 ayımın geçtiği, askerliğimi yaptığım yer. :(Tam 12 yıl önce bugün, askerlik hizmetimi tamamlamış ve tezkeremi almıştım. 17 mayıs 2000 de... Terör örgütü yandaşlarının ve sempatizanların bol olduğu, hiç çekinmeden evlerine terör örgütünün çaputlarını astığı bir yer. Benim askerlik yaptığım dönemde, Jandarma özel harekat ve hava taburu, Amanos dağlarına yoğun operasyonlar düzenleniyordu. Askerliğim süresince o dağları hiç boş bırakmamıştı JÖH'ler...Bu operasyonlar sayesinde büyük saldırılara maruz kalmadan askerliğimizi yapmıştık. Bir kez çarşıda bulunduğumuz cafe'nin bombalanması ve bir kez de nöbet tuttuğum noktaya silahlı saldırı gibi basit eylemleri olmuştu sadece. Nöbet tuttuğum sırada ormanlık alandan bir kaç el ateş edilmişti. Bir mermi hemen kafamın 15 santim yanından geçip duvara isabet etmişti. :( O dönemde oldukça başarılı bir şekilde terör örgütüyle mücadele eden ve neredeyse bitirme noktasına getiren rütbeli askerlerimiz, maalesef bugün ''terör örgütü kurmak ve yönetmekten'' dolayı hapiste. Allah onlardan razı olsun... Şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, annelerine babalarına, ailelerine sabırlar diliyorum. ŞEHİT BİNBAŞI ERHAN DİKMEN
erhandikmen1.jpg
ŞEHİT JANDARMA TEĞMEN AHMET TARIM
ahmettarim.jpg
ŞEHİT JANDARMA ÜSTEĞMEN AYTAÇ KAYA
AYTACKAYA.jpg
Mekanlarınız cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun...
 

mr_rain

Müdavim
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,957
Reaksiyon puanı
441
Puanları
83
ahmettarim.jpg


Aynı yıl mezun olmuştuk üniversiteden. Haberini az önce aldım. Şoktayım :crying:
 

malatya

Müdavim
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
ALLAH Rahmet Eylesin.Mekanları Cennet Olsun.Geride Kalanlarına ALLAH sabır versin.
 

NT1

Doçent
Katılım
1 Nisan 2012
Mesajlar
598
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Devletın eserlerının sonucu bunlar
 
Üst