hasır altı etmek, sümen altı etmek konusunda bir not düşmek istedim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
1593332943091.png

Sabah erken saatlerde bir konu açtım ama konum şikayet veya biraz da isyan içerikli olduğu için güvenlik aşamasından dahi geçememiş ve habersiz silinmiş...

Allah aşkına hiç mi eleştiriye açık değil buradaki bazıları veya dokunulmazlık mı var forumda, her şey ve herkes forumda eleştirilebilinirken içimizden bazıları neden eleştirilemiyor!!!

Konu aşağıdadır:
içerik ekibi.png

Konunun önemine binayen itiraflar bölümünde ve sdn yönetiminin bu sefer daha adaletli olması dileğiyle yazdım.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Mesajın yayınlanmadığını ben de fark ettim, bildirim gelmişti ama görünmüyordu. @Hakkı Alkan Bey'in bu konu hakkında bir şeyler yapması lazım yoksa forumun gittiği yer iyi bir yer değil.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Mesajın yayınlanmadığını ben de fark ettim, bildirim gelmişti ama görünmüyordu. @Hakkı Alkan Bey'in bu konu hakkında bir şeyler yapması lazım yoksa forumun gittiği yer iyi bir yer değil.
Aynen, forumda gerçekten yetkililerce görünüp, güzelce değerlendirilmesi açısından şüphelerim var ve o yüzden tekrar yazdım. İnşaALLAH yapılan yanlışlığın farkına varılır.

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Çözüm basit, siyaset veya gündem kısmına açılan konular ana sayfaya düşmezse kimsenin bundan rahatsız olacağını sanmıyorum. Eğer rahatsız olduğun kısım ''neden x'i paylaşıyorsun da z'yi paylaşmıyorsun' diyeyse ona diyebileceğim bir şey yok.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Çözüm basit, siyaset veya gündem kısmına açılan konular ana sayfaya düşmezse kimsenin bundan rahatsız olacağını sanmıyorum. Eğer rahatsız olduğun kısım ''neden x'i paylaşıyorsun da z'yi paylaşmıyorsun' diyeyse ona diyebileceğim bir şey yok.
Konu o değil, konu stajyer "içerik ekibi"nin siyaset içerikli postlar atması.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Konu aslında tamamıyle ADALET ... Bu forumda bazen haşa ALLAH ve dini ve yine bu güzel ülkenin güzel ve yetkin iradecileri bile hiç olmadık şekillerde eleştirilebiliniyorken neden forumun içerik ekibine toz kondurulamıyor, eleştiri yapılamıyor veya değerlendirmede sıkıntı mı var... Orası önemli.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,315
"Ne saçma şey!"
Bu, Allah'ın koyduğu, İslam dininin getirdiği kesin bir hükme içerik ekibinden bir arkadaşımızın yaptığı niteleme...

Tabii ve haliyle açtığı konular da bu minval üzre oluyor. Yani inananların, yani dini hassasiyeti olanların yüreklerinde kocaman oyuklar, grizu patlamaları yaratmak!

2011 Mart ayından bu yana büyük emekler verdiğim SDN'de bu incitici, kırıcı tavırları daha evvelinde münferiden görmüş olsak da son zamanlarda hassaten görevlendirilen içerik ekibi damgalı arkadaşlarımızın organize bir şekilde bu kıyımı sitenin profili haline getirme çabaları cidden bizleri kopma ve umudunu yitirme noktasına getirmiştir. Şimdiye kadar umudumu hiç yitirmedim, lakin artık "Taraflılık" vurgusunun iyice koyulaşmış olması bizlere "Tasını tarağını toplayıp gidin" mesajı olarak algı yaratılmasına sebep olduğunu da belirtmeden edemedim.

Aslında epey zamandır benim de dillendirmek istediğim bir konuydu. Sevgili @PARAzitCELL kardeşim çok daha vukufiyetle ve edep lisanıyla dile getirmiş olması beni bu yükten kurtarmış oldu.

Bunları yazarken kimseyi incitmek, hedef göstermek gibi bir kastımızın olmadığının bilinmesini isterim. Sadece içimizde olanı paylaşmak istedik. Saygılarımızla...

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Ya arkadaş siyaset konularının altında sabahlayan insanlarsınız. Ölümüne bir tarafı savunan insanlarsınız. İçerik ekibinden rahatsız olma nedeniniz de ''neden bizim cenabı paylaştın, onu paylaşmıyorsun'' demekten başka bir şey değil. Konu sahibinin silinen konusundaki son mesajında da bu açıkça görülüyor.

İçerik ekibini tebrik ederim. Sayısız gazete, televizyon kanalında okuyup, izleyebileceğimiz iktidar yanlısı haberler yerine tam tersi haberleri ve gündem konularını paylaşıyorlar. Burada yaşı farketmeksizin insanlara bir şeyleri sorgulama ve tartışma fırsatı veriyorlar. Zira burada içerik ekibinden şikayetçi olan insanların paylaştığı haber ve gündemleri en az 10 farklı gazete, tv kanalında görmek mümkün.

Aslında bu içerik ekibi tagı olan insanlardan rahatsızlık duyulmasının altında farklı bir sebep daha var ancak onu söylemek bana yakışmaz.

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Ya arkadaş siyaset konularının altında sabahlayan insanlarsınız. Ölümüne bir tarafı savunan insanlarsınız. İçerik ekibinden rahatsız olma nedeniniz de ''neden bizim cenabı paylaştın, onu paylaşmıyorsun'' demekten başka bir şey değil. Konu sahibinin silinen konusundaki son mesajında da bu açıkça görülüyor.

İçerik ekibini tebrik ederim. Sayısız gazete, televizyon kanalında okuyup, izleyebileceğimiz iktidar yanlısı haberler yerine tam tersi haberleri ve gündem konularını paylaşıyorlar. Burada yaşı farketmeksizin insanlara bir şeyleri sorgulama ve tartışma fırsatı veriyorlar. Zira burada içerik ekibinden şikayetçi olan insanların paylaştığı haber ve gündemleri en az 10 farklı gazete, tv kanalında görmek mümkün.

Aslında bu içerik ekibi tagı olan insanlardan rahatsızlık duyulmasının altında farklı bir sebep daha var ancak onu söylemek bana yakışmaz.
Twitter gündemini takip etmek zor değil, ben özel olan bir şeyler göremedim. Burada tartışılan şey bir tarafı destekleyip diğer tarafı karalamaları değil, tam ortam duruldu derken içerik ekibinin siyasi konular açması ve her şeyin başa dönmesi. İçerik dediğin şey sadece siyasetten ibaret olmamalı, bunların okuduğu bölümle alanlarıyla hiç bir ilgim yok ama eminim daha çeşitli şeyler ve ayrımcılık oluşturmayacak içerikler çıkartabilirim/çıkartabilirsin.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Siyaset bölümü açıldığından beri forumun hali aşağı doğru düşmeye devam ediyor. Siyaset tamamen yasaklansa içerik ekipleri de böyle bir şey yapamazlar.

MrtAltg

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,109
Siyaset yalan dolan işidir yalanlarla iftiralarla müslüman ların işinin olmaması lazım ama bakıyorum tam tersi yalan dolan iftira hepsi burada

sappien

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Siyaset yalan dolan işidir yalanlarla iftiralarla müslüman ların işinin olmaması lazım ama bakıyorum tam tersi yalan dolan iftira hepsi burada

Dediğin gibi özellikle yazdığı mesajlarda müslümanlık vurgusu yapan insanlar genelde bu siyaset konularının içinde oluyor. Sonra şikayetçi olan yine aynı kişiler.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Forum hakkında bölümü yeni üyelerin uğrak noktası. Hangi telefon alınmalı, PC kasıyor, GTA 5 açmıyor konuları ilk bu bölüme açılır. Dolayısı ile bu bölüme açılan konular kirlilik olmaması için bizim onayımızdan geçer. Biraz sakin olalım.

Mesajın silindiğine ve gizli tutulduğunda dair iftira atmadan önce lütfen önce sorgulayın.

Açık açık tartışalım, İçerik Ekibi adaletli mi yoksa aşırı mı... sorunlarınızı buradan dile getirebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...