Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Olsalar sarar demi hocam?Dan, Emma ve Rupert yoksa izlenmez.
Saçmalamışlar ya benceDan, Emma ve Rupert yoksa izlenmez.
Hagrid de öldü ? tamamen ticari kaygılarla yapılmış bir saçmalıkKorkunç ve ilginç bir fikir, cesarete cidden ben de hayran kaldım. Sadece ana üçlü değil, Snape'i de merak ediyorum.
Bu konuda herkes hemfikirdir benceEski tadı vermez büyük ihtimalle.
Hortlatıyolar yattıgı yerden...Tabii eski tadı vermez, para arzusuyla saçmalayabildikleri kadar saçmalıyorlar. Bir şeyi de tadında bıraksalar aslında...
Harry potter'ı mı yapması kolay? Çocuk filmi mi? ?Harry Potter'ı yapması kolay. Sonuçta LOTR gibi fantastik yapımların babası değil, çocuk romanı![]()
Çocuk romanı degil zaten Harry Potter ??Sensin çocuk romanı, hâlâ okuyorum ben. (!) ?
Burası siyasetten izole bir yer.. Ama ilk cümlemize katılıyorum ?Saçmalık resmen anlatacak onca konu varken niye kitapları dizi yapıyorlar ki? hem ellerinde Çapulcular gibi muhteşem ilgi çekici bir konu varken bunu harcamaları çok saçma geliyor bana
Ya siyaset yaptığım yeri kaçırdım,ya da sizin yazdığınız cümleyi anlamadımBurası siyasetten izole bir yer.. Ama ilk cümlemize katılıyorum ?
Çapulcular karakter abla: James, Sirius, Lupin, Pettigrew.Burası siyasetten izole bir yer.. Ama ilk cümlemize katılıyorum ?
Çapulcular dediginiz kısım.. Ya da bizim psikolojiler yersiz siyasetten going to home ??Ya siyaset yaptığım yeri kaçırdım,ya da sizin yazdığınız cümleyi anlamadım![]()
Hala harry potter mı konuşuyorduk ??Çapulcular karakter abla: James, Sirius, Lupin, Pettigrew.![]()
Bırakın bizim için her zaman en güzel halleriyle kalsınlar ?Hiç gerek yok be. Filmler zamanında güzeldi işte zorlamaya gerek yok bir de dizi yapmak için.
Bi o eksikti zatenHarry Potter serisi film oluyor. 7 sezondan oluşacak olan dizinin her bir sezonu 7 kitaptan birini konu alacak. Dizinin ne zaman sete çıkacagı ise henüz belli degil.
O duyguyu nasıl verecekler veremeyeceklerBi o eksikti zaten