Harita programı tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bepob
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler ben navigasyon harita programı arıyorum ama benim aradığım şey arabalık vs değil bi ara bir resimde görmüştüm böyle adam tıklayarak caddeyi geziyordu yürüyormuş gibi bunu nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Beyler ben navigasyon harita programı arıyorum ama benim aradığım şey arabalık vs değil bi ara bir resimde görmüştüm böyle adam tıklayarak caddeyi geziyordu yürüyormuş gibi bunu nasıl bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Yandex

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O özellik Google Haritalar Street View özelliği. Google haritalarda kullanabilirsin.
Onun dışında navigasyon için Here Maps öneririm. AVM kat planlarını bile görebilirsin.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
O özellik Google Haritalar Street View özelliği. Google haritalarda kullanabilirsin.
Onun dışında navigasyon için Here Maps öneririm. AVM kat planlarını bile görebilirsin.

Çok teşekkür ederim telefondan mı bakmam gerekiyor street viewve yoksa pc den bakabiliyormuyum? Ayrıca ben yandex navi kullanıyordum araç için memnunum here mapsada bakıyım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Evet, bilgisayarda da google haritaları açıp bir konuma tıklarsan street view için bir fotoğraf çıkar kenarda. Ona tıklayıp gezinti moduna geçersin.