Harici HDD Bozuldu

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar bugün HDD mi?? arkadaşa götürdüm?? arkadaş bir anlık kafa dalgınlığıyla kendi laptopu dahil HDD paat diye yere düşürdü :( ve HDD'DEn acayip acayip sesler geliyor kısaca bozuldu :( arkadaş verilerin kurtarılır bir şekil diyor ya inanmıyorum :( ama inşallah kurtarılır yoksa abim askerden gelince çok güzel fantezi yaşıyacak benle :D bir sorun daha var garantisi biteli 1 ay olmuş :( sizce bir umut var mı?? düzelmesi için :unsure: bir daha arkadaşlara vermicem bu ikinci oldu yaw :hammer:

cşarapçı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle geçmiş olsun. Verilere gelince eger ki düşme anında okuma kafası diske zarar vermişse verilerin bir kısmını kaybedebilirsin buna hazrlıklı ol. Tahminimce okuma kafası hasar almış olabilir gelen acayip sesler de bundan olabilir. Verilerin kalanını kurtarabilmen için profesyonel yardıma ihtiyacın var kanımca. Zannımca söyle yapıyolar. Senin hdd nin içini açarlar ve diskleri çıkartıp başka bir hdd ye yerleştirirler ve verilerini alırlar. Ama sana tavsiyem profesyonel teknik servislere bi danışman olacaktır. Kolay gelsin.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Veri kurtarılır, kurtarılmaz değil ama çok çok yüksek ücretlere kurtarma hizmeti veriyor firmalara. İçinde milyarlık şey yoksa kurtarmaya çalışmayın.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Veri kurtarılır, kurtarılmaz değil ama çok çok yüksek ücretlere kurtarma hizmeti veriyor firmalara. İçinde milyarlık şey yoksa kurtarmaya çalışmayın.

içinde milyarlık dosya yok ama abimim eğitim setleri arşivi vardı :) özellikle britannica :) 1 hafta riplemekle uğraşmıştımm :) şimdi onları tekrar toparlamam lazım iki ay içinde :)

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
özel bilgiler yoksa data kurtarmaya para bayılma derim ama yok isterim dersen fantezi boyutunda cebinde hafifleme olabilir : ) bu arada geçmiş olsun