Harici harddisk sorunu bağlantı sorunu

flood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maxtor 1 tb 3.5 inç harici harddiskim var bilgisayara takınca çalışıyor ve ışığı da yanıyor hatta pc de sağ altta yeni donanım bulundu diyor ama bilgisayarım da gözükmüyor , harddiski pc ye bağlayınca aygıt yöneticisinde disk sürücülerinde bilgisayarın harddiski dışında disk sürücüsü adlı bir tane daha şey geliyor 2 farklı pc de de bilgisayarımda gözükmedi,farklı usb kablosu da denedim sorun neden kaynaklanıyordur acaba?

aşağıdaki resimlerdeki gibi disk yönetiminde gözükmüyorken aygıt yöneticisinde gözüküyor ve bağlantıda falan sarı soru işareti de yok internetteki buna benzer durumlardan buna uygun çözüm bulamadım yardımlara şimdiden teşekkürler.
392z.png
z758.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarıma girince adres çubuğuna tıkla ordan hard diskinin sürücü harfi görünmesi lazım tıklayınca hard diskine girmesi gerekir eğer girerse hard diskteki virüs buna sebep oluyor demektir.

Black_Trouble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı olay benim başımada dün geldi. yapacak birşey kalmadı bende yenisini aldım. çok önemli dosyalarım vardı. Geçmiş olsun diyelim. bir çözüm bulursan banada iletirmisin.