Duyuru Harici bağlantılar hk.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,588
Selamlar,

Hem forum, hem de kullanıcı güvenliği açısından konu içerisinde verdiğiniz harici bağlantılar artık kullanılmayacaktır.

Örneğin:

Ekran görüntüsü 2024-11-12 005510.png

Mevcut konularınızın bağlantısını direk harici site olacak şekilde düzeltebilirsiniz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
600
Merhaba, bu cok güzel ama yönlendirme sayfasi link yapisini bozuyor! Örnegin &shiftdelete&forum olan link yapisinda &:amp gibi sorun olusuyor ve bazen yönlendirilen sayfa acilmiyor. Bu soruna cözüm bulursaniz bu sistem daha iyin. iyi calismalar dilerim.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,588
Merhaba, bu cok güzel ama yönlendirme sayfasi link yapisini bozuyor! Örnegin &shiftdelete&forum olan link yapisinda &:amp gibi sorun olusuyor ve bazen yönlendirilen sayfa acilmiyor.

Selamlar,

Örnek bağlantı:

Herhangi bir bozulma söz konusu değil.

Siz hangi bağlantılardan söz ediyorsunuz örnek alabilir miyim?

Teşekkürler.

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
600
Selamlar,

Örnek bağlantı:

Herhangi bir bozulma söz konusu değil.

Siz hangi bağlantılardan söz ediyorsunuz örnek alabilir miyim?

Teşekkürler.

Bahsettigim link yapisi bu: 2Checkout - Your online payment solution

orjinal linkteki yapinin olmasi gereken bu -> & ama yönlendirme sayfasi bunu html kodu formatina ceviriyor ve &:amp yapiyor o zaman link bozuluyor. Keske su link kisaltma isinden kurtulsak :) Ben bu sorunu defalarca yasadim ve bundan dolayi link kisaltmasi yapmak zorunda kaldim.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,588
Bahsettigim link yapisi bu: 2Checkout - Your online payment solution

orjinal linkteki yapinin olmasi gereken bu -> & ama yönlendirme sayfasi bunu html kodu formatina ceviriyor ve &:amp yapiyor o zaman link bozuluyor. Keske su link kisaltma isinden kurtulsak :) Ben bu sorunu defalarca yasadim ve bundan dolayi link kisaltmasi yapmak zorunda kaldim.

İlgili bağlantıya sorunsuz gidiyor.

Developer

admin
Yönetici
Reaksiyon puanı
1,588
Her zaman gitmiyor ve sayfa acilmiyor. Yönlendirme sayfasinin &:amp bunu yapmasina engel olursaniz cok mutlu olurum :)

Bu üçüncü parti kullandığımız bir uygulama. Konuyla alakalı uygulama yapımcısına bilgi vereceğim.

Teşekkürler.