byharby
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 21
Arkadaşlar başka bir forumda "Kurtarılamayacak şekilde dosya silmek" adında bir konu açtım. Bir de video sunu hazırladım.(Merak edenler SDN eğitim videoları kısmına bakabilirler, orada da var.) Neyse konuya biri geldi cümleleri aynen şunlar ;"Harddiskten Hiçbirşey Silemezsin! Silersin Fakat Harddiskten kalıcı Olarak Silemezsin o Harddiskte Kalır.Bu Sildiklerimizi Geri Getirebilirizde."
Bu arkadaş gelmiş geçmiş herşeyin geri getirilebileceğine inanıyor. Şu adreste tartışmamız.
Sizin konu üzerine düşünceleriniz neler? Kurtarılamayacak şekilde dosya silmek mümkün mü? Yoksa harrdiskteki herşeyin kurtarılabilmesi mümkün müdür? ( ilk kullanımından itibaren,tüm sektörlerin üzerine veri yazılsa bile)
Bu arkadaş gelmiş geçmiş herşeyin geri getirilebileceğine inanıyor. Şu adreste tartışmamız.
Sizin konu üzerine düşünceleriniz neler? Kurtarılamayacak şekilde dosya silmek mümkün mü? Yoksa harrdiskteki herşeyin kurtarılabilmesi mümkün müdür? ( ilk kullanımından itibaren,tüm sektörlerin üzerine veri yazılsa bile)