bir 1.5 senedir bu şekilde kullanıyorum o bölgeleri işaretleyip boş bırakmam istiyorumBad Sector, yazılımla asla düzeltilemez.
Yazılım yerini saptar, verinin yazılmaması için orayı işaretleyip boş bırakır.
Zamanla artacaktır; veri güvenliği için tavsiye edilmez.
format atamadım bu yüzden kullanırken sorun yok az donma yaşıyorumBölgelerin MB boyuntunda disk üzerindeki yerleri tesbit edebilirsen, diski biçimlendirirken o bölgeleri biçimlendirilen alan dışında tutarsın. Ancak bu tür bozukluklar, türüne bağlı olarak diskin tamamını etkilemeye devam edebilirler. Bu bölümler sende olumsuz bir etki gösteriyorlarmı? sadece bozuk alan olarak mı tesbit ediliyorlar? Dosyalarını veya sisteminin çalışmasını etkileyebiliyorlarsa, çöpe at gitsin.
Health kısmının fotosunu buraya atar mısın ?format atamadım bu yüzden kullanırken sorun yok az donma yaşıyorum
format atabilmek için çok uğraştım en sonunda 15 gb lık recovery alanını biçimlendirdim
ve windowsu buraya attım
kullandğım bu alanda bad sektör yok bilgisayarda yerel disk d ve f diye alan oluşturdu
kurulumda yerel disk c de olduğu için bu alanı büyütmek istiyorum ama bu bad sektörlü alanı buraya bulaştırmak istemiyorum bilmem anlatabildim mi