Harddisk okumuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hedef22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hedef22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen dvdrom bozulmustu yaptırdıgım yer yapamadı geri aldım kablolarını takmamıstı takıyım dedim Ide ve powerı taktım ondan sonra pcyı açtıgımda reboot and select proper boot device bu hatayı verdi okumuyordu sata yada harddiskin kablosu cıkmıstır dedım cıkardım yedeklerı taktım yıne calısmadı kabloları ufleyıp taktım yıne tık yok bios'a girdim First ayarı yok hdd falan seçemiyorum napıcagımı saşırdım arkadaşlar yardım edermisiniz

hedef22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar geçen dvdrom bozulmustu yaptırdıgım yer yapamadı geri aldım kablolarını takmamıstı takıyım dedim Ide ve powerı taktım ondan sonra pcyı açtıgımda reboot and select proper boot device bu hatayı verdi okumuyordu sata yada harddiskin kablosu cıkmıstır dedım cıkardım yedeklerı taktım yıne calısmadı kabloları ufleyıp taktım yıne tık yok bios'a girdim First ayarı yok hdd falan seçemiyorum napıcagımı saşırdım arkadaşlaryardım edermisiniz

omar00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bios tan sata. Mode yi ide yap belki düzelir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hdd sata ve power suplly kablosunu kontrol et çalışmadımı hardiski sök yerinden kabloları yerine tak bilgisayarı çalıştır kullağını daya harddiske ses geliyorsa beyin arızalıdır eğer motor sesi tık tık hiç bir ses gelmiyorsa hard disk değişmesi gerekir