Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba. Demin otb ile samsung telefonuma harddiskimi bağladım ve kendi kendine biçimlendirdi içindekiler de gerçekten çok önemliydi. Acaba kurtarmamın yolu var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
Bu konuda bilgiliyseniz veya yapabilirseniz eğer yardımcı olmaya çalışabilirim fakat yanlış yapmış olduğunuzda şuandaki durumdan dahada kötü bir durumda olabilirsiniz. Verilerinizin çok önemli olduğunu söylüyorsunuz, bu yüzden @sogukkanli56 'ninda önerdiği gibi profesyonel destek almanızı öneririm.
Bir program buldum fakat herşeyi bulamadı bu arada telefon dosyaları sildiği anda android ve bi kaç tane daha dosya açmış kendisi. Profesyonel destekten kastınız nedir acaba?
Veri kurtarma programları ile tarama yapabilirsiniz, Türkçe teknik desteği olan Tahlis™ Veri Kurtarma Programı (Yazılımı) adresindeki programı deneyebilirsin. Taramada verilere ulaştığını görüyorsan o zaman lisans alıp verileri kurtarıyorsun.
Ancak veriler çok önemliyse sürekli farklı programlar ile tarama yaparak hard diski yorma ve üzerine asla veri yazma. Profesyonel destek al. GOLD DATA Veri Kurtarma adresinden form doldurup cihazını iletebilirsin, yardımcı olacaklardır. Ben de o firmanın içerik çalışmalarını sürdürüyorum, işlerinde çok başarılı bir firma.