Hannibal 2013 TV

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
VrXcW4M.jpg

Hannibal 2013

Hannibal Ne Zaman Başlıyor?

NBC sonunda bir tarih verdi..

Pushing Daisies, Dead Like Me gibi yapımların yaratıcı ve yapımcısı Bryan Fuller'ın Thomas Harris'in Hannibal serisinden uyarladığı Hannibal'ı için NBC sonunda bir prömiyer tarihi verdi. Dizinin 13 bölümlük ilk sezonu 4 Nisan'da başlayacak.

Bryan Fuller'ın bir saatlik gerilim serisinde FBI ajanı Will Graham (Hugh Dancy) ve onun akıl hocası Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) arasındaki ilişkinin gelişim aşamalarını izleyeceğiz. Ayrıca Fuller yeni seride, Clarice Starling yerine Will Graham karakterine odaklanmayı tercih ediyor.

Hannibal geçtiğimiz günlerde ani olarak iptal edilen Do No Harm'dan oluşan boşluğu dolduracak. Dizinin kadrosunda Dancy ve Mikkelsen haricinde, FBI Ajanı Jack Crawford rolünde Laurence Fishburne ve danışman olarak Caroline Dhavernas yer alıyor. Ayrıca The X Files'tan Gillian Anderson'ı da Lecter'ın psikiyatristi olarak dizide göreceğiz.

[video=youtube;t973h4HfNHA]http://www.youtube.com/watch?v=t973h4HfNHA[/video]

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Fragman güzelmiş korku değil de gerilim ağırlıklı olursa izlerim. Laurence Fishburne de genelde iyi filmlerde oynuyor.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
seri katillerde favori oldu iyi mi ? :)
bir suç peşinde max. 5 böüm koşup sonra başka sağlam bir olaya geçseler 3.sezonluk harika işler çıkar ama hep seyirci avı ve klişe peşindeler :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bizim ülkede şöyle sağlam seri katil dizi/filmi çekemediler ben buna yanarım.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Tam izlenecek dizi,Bence korku değil gerilim olur zaten.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Hannibal geçtiğimiz günlerde ani olarak iptal edilen Do No Harm'dan oluşan boşluğu dolduracak.

adamların planlamasına hayranım. bir dizi/program yayından kalkınca yerine benzer türde bir iş koyuyorlar. bizdeki gibi "reyting yapan birşey koyalım da nolursa olsun" demiyorlar. :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben bu diziye bi şans veririm... Yabancı dizilerin en büyük avantajı maksimum 45 dk olmaları.

django

Doçent
Reaksiyon puanı
0
güzel diziye benziyo Dexterın yokluğunda tutarmı yerini dersiniz :)

m!ndf!elds

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Diziyi oldukça beğendiğimi söylemeliyim, herkese hitap etmese de türünü sevenlerin oldukça beğeneceği bir yapım olmuş.

Bowen32

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Başlığı görünce Kartaca'lı Hannibal zandettim :D

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İlk bölüm muhteşemdi şimdi ikinci bölümün alt yazısını bekliyorum. Dexter'ın yokluğunda süper alternatif oldu :)

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Dizi listeme bir bakmam lazım :)

İSYAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ahahaha... dexter konusunda yalnız değilmişim bende bu boşlukta alternatif arayanlardandım :) neyseki Game of thrones başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence süper bir dizi kendini içine çekiyor daha ilk bölümden dexterle karsılastırmayın bi birader ...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tam benim dizi... :)

Doğruysa eğer, 7 sezon devam edecekmiş.

NBC'nin Awake adlı dizisinin pilot bölümünü yönetmiş olan ayrıca 30 Gün Gece'nin yönetmeni David Slade, Hannibal'ın ilk bölümünü yönetmiş ve yönetici yapımcılığını üstlenmiştir.[3] Bryan Fuller dizi için 7 sezon düşünmektedir. İlk üç sezonun orijinal olarak devam edeceği dördüncü sezon için Red Dragon, beşinci sezon için Kuzuların Sessizliği, altıncı sezon için Hannibal kitaplarının örnek alınacağını açıklamıştır. Yedinci sezon ise orijinal bir hikaye ile Hannibal'ı bitireceğini de eklemiştir.

2. sezon da gayet güzel gidiyor.