Bütçeniz ne kadar?Karşımda 2 seçenek var; Poco F2 Pro, Poco F4
Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim? (Kamera benim için oyun performansı ve s den daha önemli.)
Şimdi ben türkiye'de yaşamıyorum azerbaycan'da yaşıyorum bu yüzden bütçe olarak tam bir şey diyemeyeceğim lakin, F4'ün fiyatının bir tık üstüne çıka bilirim. En iyi fiyat performans kamera telefonunu arıyorum şu anda bu bütçe aralığında.Bütçeniz ne kadar?
Anladım. İkisi arasında F4'ü önerebilirim.Şimdi ben türkiye'de yaşamıyorum azerbaycan'da yaşıyorum bu yüzden bütçe olarak tam bir şey diyemeyeceğim lakin, F4'ün fiyatının bir tık üstüne çıka bilirim. En iyi fiyat performans kamera telefonunu arıyorum şu anda bu bütçe aralığında.
Kamera bakımından F4'ü daha zayıf gördüm gibi. F2'nin makrosu çok muazzam F4 o kadar iyi değil gibi.Anladım. İkisi arasında F4'ü önerebilirim.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/559401-786849/poco-f2-pro-256gb_poco-f4-5g/Kamera bakımından F4'ü daha zayıf gördüm gibi. F2'nin makrosu çok muazzam F4 o kadar iyi değil gibi.
Kamera bakımından F4'ü daha zayıf gördüm gibi. F2'nin makrosu çok muazzam F4 o kadar iyi değil gibi.
İşlemci ékran ve s olarak üstün biliyorum lakin kamera olarak hangisinin daha iyi olduğunu çözemedimPOCO F4 çok daha üst seviye bir cihaz.
Poco F4.Karşımda 2 seçenek var; Poco F2 Pro, Poco F4
Bu ikisinden hangisini tercih etmeliyim? (Kamera benim için oyun performansı ve s den daha önemli.)
Ben kamera sormuştum ama yinede teşekkür ederimf2 pro oyunlarda mükemmel