• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım Hangisini Tercih Etmeliyim????

Agony+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba. Yaklaşık 3 sene önce bir dizüstü almıştım. Bozuldu ve geçen gün servisten tamiri için 2900 TL istediler. Babam başka bir bilgisayar bak 3000 TL limit veriyorum sana dedi. Piyasadan haberi yok sanırım :). Sorum şu masaüstü mü alsam daha dayanıklı olur yoksa dizüstü mü almalıyım? Dizüstü aklımda Asus x515 var. Ama masaüstü alma taraftarıyım. Bilişim okuyorum acaba staj için dizüstü mü isterler kararsızım. bir sürü karşılaştırma videosu izledim. 3000 TL ye çok fazla performans vermeyen gaming toplanır mı. Birkaç yerle konuştum örneğin 8gb ram 128 ssd i3 dedi ama arkadaşlarım i3 eski dediler. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Merhaba. Yaklaşık 3 sene önce bir dizüstü almıştım. Bozuldu ve geçen gün servisten tamiri için 2900 TL istediler. Babam başka bir bilgisayar bak 3000 TL limit veriyorum sana dedi. Piyasadan haberi yok sanırım :). Sorum şu masaüstü mü alsam daha dayanıklı olur yoksa dizüstü mü almalıyım? Dizüstü aklımda Asus x515 var. Ama masaüstü alma taraftarıyım. Bilişim okuyorum acaba staj için dizüstü mü isterler kararsızım. bir sürü karşılaştırma videosu izledim. 3000 TL ye çok fazla performans vermeyen gaming toplanır mı. Birkaç yerle konuştum örneğin 8gb ram 128 ssd i3 dedi ama arkadaşlarım i3 eski dediler. YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM.
3bin tl ye monitör hariç götürebilecek bir masaüstü toplayabiliriz eğer oyun oynayacaksanız vs. 3000tl ye alacağınız laptop pek işe yaramaz

Agony+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
3bin tl ye monitör hariç götürebilecek bir masaüstü toplayabiliriz eğer oyun oynayacaksanız vs. 3000tl ye alacağınız laptop pek işe yaramaz
Alırken satıcıya bildireceğim zaten. Gta 5 performansı beklemiyorum zaten. Düşük sistem oyunlar.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
1621679744473.png
Bu sistemde oyunlarda gayet güzel performans alırsınız. Bitane bilgisayarcıdan 30-40 tl ye kasa ayarlarsınız gayet güzel olur.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Attığınız sistemin fiyatı 3430tl ediyor ve arkadaşın bütçesini 430tl aşıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.gaming.gen.tr/urun/3939...-3-3200g-8gb-ram-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/
30 liralık üstünde neler yapıldığı belli olmayan kasa kullanmazsınız en azından
Söylediğiniz sistemin performansı benim attğımdan daha düşük olacaktır ve içindeki psu çok kötü. Ayrıca bütçe ortada. Kullandığımız kasa içine sistemi kuracağımız bir kasa olsa yeter ben de ucuz bir kasa kullanıyorum arkadaşım da ve 2 yıldır zerre problem yaşamadık kasayla alakalı. Ayrıca bir kasanın üzerinde ne yapılmış olabilir sonuç olarak kasa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeyi aşıyorsak da, alın buda kasası tam fiyat performans ürünü.

Son düzenleme: