Hangisini tercih etmeliyim

emredogruer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ikisinin en belirgin farkı işlemci hızları ve ekran kartı ayrıca ssd GB si

emredogruer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Peki neden dostum ben çok anlamıyorum bunlardan da benim anladığım hp nin ekran kartı daha iyi ama işlemci hızı az acerin işlemci hızı yüksek ve 512 GB SSD si var hp de 256 gb

emredogruer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
AutoCAD vs. ayrıca arada bir de GTA5 girerim diye düşünüyorum ama daha çok eğitim için kullanacağım

emredogruer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Anladım dostum ben de HP dusunuyorum ama HP nin işlemci hızı daha az bu beni düşündürüyor ve işlemci hızına çok ihtiyacım olacağını düşünüyorum

emredogruer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
İşlemci hızlarıyla ilgili pwk bir bilgim yok.Arada çok belirgin bir fark olur mu?
Bence olabilir çünkü HP nin minimum 1,3 max 3,9 iken acerin min 1,8 Max 4,9 acaba çok fark eder mi onu bende çok merak ediyorum umarım bilen biri yazar sana da çok teşekkür ederim desteğin icin

Optikiyaza

Profesör
Reaksiyon puanı
720
Acer'in memnuniyeti sanırım çok iyi değil ayrı bir konu açın isterseniz.HP bana iyi geliyor.Omen'dan memnun olduğum gibi 7-8 yıllık laptobundanda memnunum.Tabi yılların etkisiyle yavaşladı ve win7.Bence riske atmayın HP alın. :)

emredogruer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Acer'in memnuniyeti sanırım çok iyi değil ayrı bir konu açın isterseniz.HP bana iyi geliyor.Omen'dan memnun olduğum gibi 7-8 yıllık laptobundanda memnunum.Tabi yılların etkisiyle yavaşladı ve win7.Bence riske atmayın HP alın. :)
Anladım çok teşekkür ederim deneyiminizi paylasiginiz için ayrıca konu açayım dediğiniz gibi

Ergin_09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38

Ikisinin en belirgin farkı işlemci hızları ve ekran kartı ayrıca ssd GB si
kesinlikle HP

AutoCAD vs. ayrıca arada bir de GTA5 girerim diye düşünüyorum ama daha çok eğitim için kullanacağım
gta 5 i full ayarda oynarsın benim pc i5 4.nesil ekran kartı 820m 5 yıllık ve gta 5 i kasmadan oynuyorum büyütmeyin gta 5 i 7 yıllık oyun ve optimizasyonu muhteşem

emredogruer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
kesinlikle HP

gta 5 i full ayarda oynarsın benim pc i5 4.nesil ekran kartı 820m 5 yıllık ve gta 5 i kasmadan oynuyorum büyütmeyin gta 5 i 7 yıllık oyun ve optimizasyonu muhteşem
Wow tesekkurler yardımınız için HP yi almayı düşünüyorum ben de