emirhaningtheworld
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
kronik sorunlu falan diyorlardı, nedir o muhabbet bilginiz var mı?https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-fa506iu-hn153-amd-ryzen-7-4800h-8gb-512gb-ssd-gtx-1660ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000005Q1IZ
ben bunu alırdım ram açısından 8 gb biraz az ama ilerleyen dönemde yükseltebilirsiniz
Asus Tuf'un ısınma sorunlu olanları var bu öylemi bilmiyorum.kronik sorunlu falan diyorlardı, nedir o muhabbet bilginiz var mı?
neden? diğer bilgisayarlara göre ekran kartı bi tık düşük gibi amaBen olsam bunu alırdım:
![]()
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00MJTX Notebook
Lenovo IdeaPad Gaming 3 82EY00MJTX Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Tuf'un ısınma sorunlu olanları var bu öylemi bilmiyorum.
ısınmayı soğutucularla engelleme şansım var mı peki? yoksa direkt alınmaz mı o :/Donanım olarak en iyisi ilk seçenek ancak kronik ısınma sorunu mevcut.
Yeterli olacağını sanmıyorum. Aşağıdaki linkini bıraktığım ürün daha yeni bir model ve kronik sorunu bulunmamakta. İşlemci bakımından daha düşük performans sunsa da ekran kartı tarafında aynı performansı sunmakta ki güncellemeler ile 2060 performansı sunacağı söyleniyor. Ayrıca 144 Hz tazeleme oranı sunuyor. Daha iyi bir tercih olur.ısınmayı soğutucularla engelleme şansım var mı peki? yoksa direkt alınmaz mı o :/
alacağım laptop’un bi 5-6 sene beni götürmesini istiyordum, bu yüzden işlemci ve ekran kartı iyi olsun diğerlerini belki ileride yükseltebilirim diue düşünüyordum da, işlemci sıkıntı çıkartır mı bana? çıkartmazsa gayet iyi bi laptop’a benziyorYeterli olacağını sanmıyorum. Aşağıdaki linkini bıraktığım ürün daha yeni bir model ve kronik sorunu bulunmamakta. İşlemci bakımından daha düşük performans sunsa da ekran kartı tarafında aynı performansı sunmakta ki güncellemeler ile 2060 performansı sunacağı söyleniyor. Ayrıca 144 Hz tazeleme oranı sunuyor. Daha iyi bir tercih olur.
![]()
ASUS FX516PE-HN004T/Core I5-11300H/8GB RAM/512GB SSD/RTX3050TI 4GB/15.6"/WIN10 Gaming Laptop
FX516PE DOMINATOR PLAT RGB DDR4 3600MHN10www.mediamarkt.com.tr
Ekran kartı düşük olabilir ama @wittroc cevabı vermiş onun attığı laptobu alın.neden? diğer bilgisayarlara göre ekran kartı bi tık düşük gibi ama
İşlemci yeni nesil AAA oyunlarda gelecek yıllarda birazcık yetersiz kalabilir ancak aman aman bir sıkıntı çıkarmaz. Bu fiyata 3050 Ti bulmanız çok zor, biraz kırpılıp önümüze sunulmuş. Alın derim.alacağım laptop’un bi 5-6 sene beni götürmesini istiyordum, bu yüzden işlemci ve ekran kartı iyi olsun diğerlerini belki ileride yükseltebilirim diue düşünüyordum da, işlemci sıkıntı çıkartır mı bana? çıkartmazsa gayet iyi bi laptop’a benziyor
her yeni oyunu ultrada açmaz ama normal-yüksekte açabilir gibi geldi bana doğru mudur? pek bilgili olmadığım için işlemci AAA oyunlarda birazcık yetersiz kalabilir ifadesini anlamadım biraz daha açarsanız benim için çok daha iyi olur, teşekkür ederimİşlemci yeni nesil AAA oyunlarda gelecek yıllarda birazcık yetersiz kalabilir ancak aman aman bir sıkıntı çıkarmaz. Bu fiyata 3050 Ti bulmanız çok zor, biraz kırpılıp önümüze sunulmuş. Alın derim.
Evet, birçok oyunu orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Bu işlemci çoklu çekirdek performansında üst modellerine ve AMD tarafındaki rakiplerine kıyasla geride kalmış durumda. Yavaş yavaş da çoklu çekirdek dönemine geçildiğinden bu bağlamda 2 yıl sonrasında o dönemin oyunlarını oynayacağınız zaman yetersiz kalabilir.her yeni oyunu ultrada açmaz ama normal-yüksekte açabilir gibi geldi bana doğru mudur? pek bilgili olmadığım için işlemci AAA oyunlarda birazcık yetersiz kalabilir ifadesini anlamadım biraz daha açarsanız benim için çok daha iyi olur, teşekkür ederim![]()
fena ikilemde kaldımEvet, birçok oyunu orta-yüksek ayarlarda oynayabilirsiniz. Bu işlemci çoklu çekirdek performansında üst modellerine ve AMD tarafındaki rakiplerine kıyasla geride kalmış durumda. Yavaş yavaş da çoklu çekirdek dönemine geçildiğinden bu bağlamda 2 yıl sonrasında o dönemin oyunlarını oynayacağınız zaman yetersiz kalabilir.
4600H+1650 Ti'lı bir laptop kullanıcısı olarak söylüyorum ki attığım model daha mantıklı. Basit işlemler yapmama ve ağır oyunlar oynamama rağmen gerçekten yetersiz kalıyor ve 1650 Ti ile şu anki (2018-2020 aralığındaki) AAA oyunların birçoğunda 60 FPS sınırına bile ulaşılmıyor. Kendim de yakın zamanda elden çıkarıp değişim yapacağım.fena ikilemde kaldımgüzel ekran kartlı ama kötü işlemcili mi orta elran kartlı ve iyi işlemcili mi.. 2 seneye üniversiteye gideceğimi ve üniversitede de kullanmayı düşündüğümü düşünürsek bi 6 yıl idare eder diye düşünüyordum aslında ama, en kötü en yeni oyunları en düşük ayarlarda bile oynarım ya, fiyata göre çok iyi bi laptop gibi çünkü. bu 6 yılı da hesaba katarsak, r7 4800H’lı bir 1650ti mı yoksa bu mu sizce?
anladım, çok teşekkürler4600H+1650 Ti'lı bir laptop kullanıcısı olarak söylüyorum ki attığım model daha mantıklı. Basit işlemler yapmama ve ağır oyunlar oynamama rağmen gerçekten yetersiz kalıyor ve 1650 Ti ile şu anki (2018-2020 aralığındaki) AAA oyunların birçoğunda 60 FPS sınırına bile ulaşılmıyor. Kendim de yakın zamanda elden çıkarıp değişim yapacağım.
Bir bilgim yok özellikleri karşılaştırdım sadecekronik sorunlu falan diyorlardı, nedir o muhabbet bilginiz var mı?