Adil Can Özkaya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İkinci el PS 4 pro mu almalıyım yoksa paten,dağ bisikleti mi almalıyım.
PS4 alacaksan kendi PS4 ümü satıyorum. Ve ayrıca dağ bisikletimi de satıyorum. İlgilenirsen mesaj atman yeterli.İkinci el PS 4 pro mu almalıyım yoksa paten,dağ bisikleti mi almalıyım.
Bence bütçesi varsa 2 sini birden alabilir. Benimkine bir baksın beğenirse forumdan birine verirsem çok mutlu olurum.bisikletin yoksa hem ulaşım aracı olarak hem eğlence olarak gerçekten zevkli arkadaşla fln güzel sürülüyor senin tercihe bağlı fazla dışarıya çıkan bir insan değil isen oyunsever isen ps4 alabilirsin ama oyunu severim ama oyun yerine dışarıyı tercih ederim diyorsan bisiklet alabilirsin senin tercihin ps oynayan arkın yoksa ps bi süre sonra sıkabilir ama ark varsa sıkıntı olmaz
Burada ne anlattınız? Paten mi kötü bisiklet mi anlamadımha şunu da ekleyeyim bence paten bisikletten kat kat iyi hız yapmıyor atik değil karşıdan karşıya zor geçiliyor ulaşım aracı olarak hiç kullanılmaz zaten
ya şimdi burda ps4 almak daha mantıklı geliyor ama iyi kullamış olan birisinden şimdi dağ bisikleti alsan korona illeti var bence eyer oyunlara meraklıysan veya çok fazla oynamam diyorsan kaykan fln alabilirsinİkinci el PS 4 pro mu almalıyım yoksa paten,dağ bisikleti mi almalıyım.
Ben linki bıraktım. Hem bilmediği bir kişiden almamış olur hem de ikisi de benim kullandığım şeyler olduğu için ikisi de tertemiz ve sorunsuz.PS4 alacaksan kendi PS4 ümü satıyorum. Ve ayrıca dağ bisikletimi de satıyorum. İlgilenirsen mesaj atman yeterli.
![]()
Satılık PS4 + 2 Dualshock +7 Oyun
Kendim kullandığım PS4'ümü satıyorum. Çok temiz bir cihazdır. Kutusuyla ve orijinal kullanmadığım kulaklığıyla vereceğim. Hiçbir sorunu yoktur. Sorularınız için buradan veya sahibinden üzerinden bana ulaşabilirsiniz...forum.shiftdelete.net
![]()
Satılık Geroni Cross 26 Dağ Bisikleti
Merhaba arkadaşlar. Tertemiz,hiçbir sorunu yok. 2 yıldır sadece yazları kullandığım bisikletimi satıyorum. Hiçbir sıkıntısı ve gideri yoktur. Lastikleri yenidir ve tertemiz bir bisiklettir. İsteyene daha ayrıntılı fotoğraflarını gönderebilirim (daha detaylı ve bisikleti komple temizledikten...forum.shiftdelete.net
ya şimdi burda ps4 almak daha mantıklı geliyor ama iyi kullamış olan birisinden şimdi dağ bisikleti alsan korona illeti var bence eyer oyunlara meraklıysan veya çok fazla oynamam diyorsan kaykan fln alabilirsin
birbirine karışmış yaw baştaki cümle bisiklet patenden kat kat iyi olacak*Burada ne anlattınız? Paten mi kötü bisiklet mi anlamadım![]()
Anladım. Ben de diyorum hız yapmayan hangisi oluyor kafam karıştıbirbirine karışmış yaw baştaki cümle bisiklet patenden kat kat iyi olacak*