Hangisini almalıyım

Hangisini almalıyım.

• İkinci el PS 4 pro

• Kaliteli paten,dağ bisikleti

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Adil Can Özkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İkinci el PS 4 pro mu almalıyım yoksa paten,dağ bisikleti mi almalıyım.

STB

Profesör
Reaksiyon puanı
740
Bence iyi bir kullanıcı değilse 2. el ps4 alınmaz.

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
PS4 alacaksan kendi PS4 ümü satıyorum. Ve ayrıca dağ bisikletimi de satıyorum. İlgilenirsen mesaj atman yeterli.

laliu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
bisikletin yoksa hem ulaşım aracı olarak hem eğlence olarak gerçekten zevkli arkadaşla fln güzel sürülüyor senin tercihe bağlı fazla dışarıya çıkan bir insan değil isen oyunsever isen ps4 alabilirsin ama oyunu severim ama oyun yerine dışarıyı tercih ederim diyorsan bisiklet alabilirsin senin tercihin ps oynayan arkın yoksa ps bi süre sonra sıkabilir ama ark varsa sıkıntı olmaz

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
bisikletin yoksa hem ulaşım aracı olarak hem eğlence olarak gerçekten zevkli arkadaşla fln güzel sürülüyor senin tercihe bağlı fazla dışarıya çıkan bir insan değil isen oyunsever isen ps4 alabilirsin ama oyunu severim ama oyun yerine dışarıyı tercih ederim diyorsan bisiklet alabilirsin senin tercihin ps oynayan arkın yoksa ps bi süre sonra sıkabilir ama ark varsa sıkıntı olmaz
Bence bütçesi varsa 2 sini birden alabilir. Benimkine bir baksın beğenirse forumdan birine verirsem çok mutlu olurum.

laliu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
ha şunu da ekleyeyim bence paten bisikletten kat kat iyi hız yapmıyor atik değil karşıdan karşıya zor geçiliyor ulaşım aracı olarak hiç kullanılmaz zaten

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
ha şunu da ekleyeyim bence paten bisikletten kat kat iyi hız yapmıyor atik değil karşıdan karşıya zor geçiliyor ulaşım aracı olarak hiç kullanılmaz zaten
Burada ne anlattınız? Paten mi kötü bisiklet mi anlamadım :)

Tolga6bd6

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
298
ya şimdi burda ps4 almak daha mantıklı geliyor ama iyi kullamış olan birisinden şimdi dağ bisikleti alsan korona illeti var bence eyer oyunlara meraklıysan veya çok fazla oynamam diyorsan kaykan fln alabilirsin

Laufeyson

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,029
PS4 alacaksan kendi PS4 ümü satıyorum. Ve ayrıca dağ bisikletimi de satıyorum. İlgilenirsen mesaj atman yeterli.
Ben linki bıraktım. Hem bilmediği bir kişiden almamış olur hem de ikisi de benim kullandığım şeyler olduğu için ikisi de tertemiz ve sorunsuz.
ya şimdi burda ps4 almak daha mantıklı geliyor ama iyi kullamış olan birisinden şimdi dağ bisikleti alsan korona illeti var bence eyer oyunlara meraklıysan veya çok fazla oynamam diyorsan kaykan fln alabilirsin