Bütçeniz ne kadar???İki telefon arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisi samsung a51 huawei mate20 lite
İki telefon arasında kaldım arkadaşlar sizce hangisi samsung a51 huawei mate20 lite
Batarya performansı çok iyi olsun diyorsan A70, mi9t; batarya performansı yeterli olsun diğer özellikleri çok iyi olsun diyorsan ikinci el S9 plus öneririm.Bütçe 2800 300 civarında
S8 plus 4 yıl gider miA51'in fiyatını baz alırsam o bütçede Redmi Note 9S daha cazip olur, Realme 6 Pro, eski fiyatından bulabilirsen Nova 5T, ikinci elden Galaxy S8 Plus veya iPhone 7 Plus/8'e bakılabilir, Mi 9T'ye bakılabilir, Mi 9 Lite, Realme XT aklıma gelenler.
4 yıl o bütçede hiçbir cihaz stabil olmaz, S8 Plus'un 3 yıl benim açımdan rahat gideri var(çünkü canım sıkıldığı taktirde Exynos'ta bile hız aşırtıp kendi çekirdeğim üzerinde ROM yazarım, Stock'tan daha stabil olur ama cihaz sobaya döner orası ayrı), normal bir kullanıcıyı 3 yılın sonrasında memnun etmez (fakat bu bütçede hiçbir cihazın 4 yılı çıkaracağından şüpheliyim, 3 yılı çıkarır saydığım modellerin hepsi)S8 plus 4 yıl gider mi
Muhtemelen bir çok kişiden görmüşsünüzdür ama Mİ9T 3000 TL ye alınacak en uygun telefondur. Bunun dışında yeni çıkan Redmi9s'i de öneririm. Ben Eylül ayında 3000 TL'ye Mİ9T aldım. Telefondan memnunum.Bütçe 2800 300 civarında
Katılıyorum, Pop-up kamera nedeniyle ekran/gövde oranı olarak gayet iyi bir model.Mi 9 T artık eskimeye başlamış bir cihaz olsa da amoled ve çentiksiz ekran deneyimi sunması cezbeden bir özellik.