Hangisini Almalıyım ?

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar eski telefonum avea intouch 4 fakat oyun performansı ve akıcılığı oldukça düşük telefon yenilemeyi düşünüyorum 550- 650 tl arasında 2 telefon buldum fakat arada kaldım Asus Zenfone Go mu almalıyım, yoksa General Mobile 4G mi ? Arada kaldım lütfen bilgili ve tecrübeli arkadaşlarımız bilgi versinler eğer bu fiyatlar arasında daha iyi bir telefonda varsa onu da önerebilirsiniz ama bnm baktığıma göre fiyat/performans açısından en iyileri bu.

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu durumda asus go ve gm4 arasında 2 fpslik bir oynama var özellikler bakımındanda gm 4 daha alınabilir duruyor doğru muyum ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu durumda asus go ve gm4 arasında 2 fpslik bir oynama var özellikler bakımındanda gm 4 daha alınabilir duruyor doğru muyum ?

ygtars

Asistan
Reaksiyon puanı
55
2 fps de olsa 2 fps dir ama Gm ile Asus hiçbir zaman kıyaslanamayacak bir işçilik kalitesine sahipler.Telefon alırken özelliklerine falan bakmadan ilk önce markaya bakılması taraftarıyım bunun yanı sıra biri önümüzde gelecek olan teknolojiyi desteklemektedir(GM).Fakat Asusun da teknik servis ağını hiçbir zaman yabana atmamak lazım. Telefon yönünde asus kullanmadım (hep sony ci oldum bu bi gerçek) Gm de uzun vadede kullanımda şarj soketi problemi olduğunu gördüm.

mehmet090909

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

2 fps de olsa 2 fps dir ama Gm ile Asus hiçbir zaman kıyaslanamayacak bir işçilik kalitesine sahipler.Telefon alırken özelliklerine falan bakmadan ilk önce markaya bakılması taraftarıyım bunun yanı sıra biri önümüzde gelecek olan teknolojiyi desteklemektedir(GM).Fakat Asusun da teknik servis ağını hiçbir zaman yabana atmamak lazım. Telefon yönünde asus kullanmadım (hep sony ci oldum bu bi gerçek) Gm de uzun vadede kullanımda şarj soketi problemi olduğunu gördüm.

Sonuç olarak sizce hangisini almalıyım ?

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Birinde (Zenfone Go) diğer Çinli üreticilerin gözdesi olmuş Mt6580 kullanılmış.

Ötekinde (4G) yeni teknolojileri barındıran S410 bulundurulmuş.

Mediatek'e lafım yok AMA Mt675. /Mt679. serisi haricinde de işlemci tercih edilmemeli artık. Çünkü 6580 eski bir işlemci. Zamanında o çöp S200lere nazaran daha iyi bir performans vermiş olsa da artık tarihin tozlu sayfalarında bir işlemci.

ygtars

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Birinde (Zenfone Go) diğer Çinli üreticilerin gözdesi olmuş Mt6580 kullanılmış.

Ötekinde (4G) yeni teknolojileri barındıran S410 bulundurulmuş.

Mediatek'e lafım yok AMA Mt675. /Mt679. serisi haricinde de işlemci tercih edilmemeli artık. Çünkü 6580 eski bir işlemci.

Bu konuda haklısınız fakat dediğim gibi gm den gm kalitesi ile bi telefon almak ilginç geliyor.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bu konuda haklısınız fakat dediğim gibi gm den gm kalitesi ile bi telefon almak ilginç geliyor.
Kalitesiz. Bu kabul. Ama Discovery'deki berbat sorunlar yok artık. Ki zaten bunu da onlar üretmiyor Cherry Mobile mı neydi üreticisi. Logo basılmış bir android one telefonu. Fakat rakiplerinden önemli bir farkı var güncelleme konusunda. Ülkemizde marshmellow güncellemesini alan sayılı cihazlardan biri. Zenf Go. Zaten nasıl 5.1.1 ile çıkmış ona şaşırdım. O işlemci 5.0.2'den sonrasına bakmayan bir işlemciydi normalde.

Ayrıca arkadaşın bütçesi artsa tabiki P70 önerirdim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

1000 tl altinda oyun performansi icin iki cihaz tavsiye ederim;

* lenovo p70: 720p ekrana sahip olan model mediatek in orta segment kivaminda olan mt6752 islemcisini kullaniyor. Dusuk cozunurluk+ guclu bir islemci kullandiginizda dogal olarak oyun performansiniz cok iyi oluyor. Ayrica fiyat olarak da size uygun gelicegini dusunuyorum. Batarya konusunda da oyun keyfinizi tamamliycak olan 4000 mah'lik bir bataryaya sahip. Kesinlikle f/p urunu.

* Asus zenfone 2 laser 6" (ze600kl): 6" ekrana sahip olan cihaz 720p ekrana sahip. Islemci olarak da snapdragon 615 kullaniyor. Snapdragon 615 orta seviye bir islemci. Ayrica buyuk ekrani sayesinde oyun keyfinizi ust noktalara cikaracagini dusunuyorum. Lenovo p70 deki gibi dusuk cozunurluk+fiyatina gore guclu bir islemci kullandiginizda oyun performansiniz cok iyi oluyor. Ayrica bu modelin bir diger artisi da kamera performansi. 1000 tl altinda en iyi kamera performansini asusun zenfone 2 laser ailesi veriyor. Yalniz bir hatirlatma yapiyim.diger iki zenfone laser modelinde (5" ve 5.5" olan) snapdragon 615 degil, snapdragon 410 kullaniliyor. O nedenle oyun icin o iki modeli dusunmeyin. Bataraya performansi basarili olan urun her konuda ortalamanin uzerinde bir performans sergiliyor. Fiyat olarak belirttiginizin biraz ustunde. Asus shop da ve birkac alisveris sitesinde 999 tl ye satilmakta. Ama fiyatinin cok cok ustunde bir performans sergiledigi bilin.

Bu yukarda onerdigim iki model de orta segment islemciler kullaniliyor. Sizin dusundugunuz gm 4g ve zenfone go modellerinde giris seviyesi islemciler kullaniliyor. O nedenle tavsiye ettigim modeller oyun performansiniz icin size daha uygun.

Ozetle;
Oyun+batarya icin: lenovo p70.

Oyun+kamera+batarya icin: asus zenfone 2 laser 6" (ze600kl).