Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
[/TD]
[TD="class: tdNormalSame, width: 49%, bgcolor: #F0F0F0, align: center"]Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
android 2.2 fryoyo kullanmasına rağmen sanki gio 1 adım önde ekran çözünürlüğü olsun 16 milyon renk avantajı olsun sonra kamerada da üstün hem 1350 mAh pili de var y'nin tek avantajı gingerbread gibi benim fikrim gio olurdu çünkü cm ile gingerbread hatta daha üstünü yükleyebilirsin
onlar çok ufak değerler tabi ki etkisi olur ama günlük kullanımda hissedilceğini sanmıyorum y 3'' bence çağın gereksinimlerine göre ufak bir ekran tamam gioda 3.2'' ama yine de ona göre büyük yani
Şu an bende Gio var.Oldukça memnunum.Oyun performansı olarak orta-üst dereceli,yeterlidir.Ama üstün grafikli oyunlar için elverişli değildir.İnternet bakımından iyi.Yani öneririm.
Kardeşim reklam gibi olmasın da eğer ikinci el alırsan www.sahibinden.com'da temiz İ9000 Galaxy S bulabilirsin. Fiyat aralığını ben seçtim 0-500 TL arası gir bak 500 TL'ye kadar tüm Samsung Telefonlar var. Belki güvenilirse S II alabilirsin. Veya çakma S III