Gayet iyi hocam.Arkadaşlar az sonra monitör alacağım . Vatan pcden. Karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.
AOC 21.5" FHD 1ms 75hz FreeSync DP Port - Hdmi , 20.000.000/1 kontrast
Fiyatı : 579 Tl
Bu monitör iyi mi sizce?
Hdmi ile 75hz kullanılmıyormuş diye birşey duydum doğru mu acaba? Yoksa daha uygun.birşeye bakacam. 75hz olduğunu görünce avantajlı geldi.Gayet iyi hocam.
Hdmi 1.4 ile alırsın.Hdmi ile 75hz kullanılmıyormuş diye birşey duydum doğru mu acaba? Yoksa daha uygun.birşeye bakacam. 75hz olduğunu görünce avantajlı geldi.
Ekran kartim desteklemiyor.HDMI kullanma zaten en net ve akıcı görüntüyü DP ile alırsın.
Kesin mi? T!!Hdmi 1.4 ile alırsın.
Çok dikkatli bakınca anlaşılıyorsa sıkıntı olmaz merak etme. Eğer kısa zaman içinde bu ölü piksel sayısı artarsa o zaman değişim isteyebilirsin.Arkadaşlar kötü bir haberim var , ekranda 1 tane belli ölü piksel var , 1 tane de tam belli değil ama yine de sıkıntılı 1 piksel var.
Aldığım yerde açıp denemiştik , adamlar baktı sıkıntı yok dediler , şimdi evde kendim dikkatli bakınca gördüm. Napabilirim? Geri iade kabul ederler mi?
Bariz belli oluyor , hatta ölü piksel ile parlak piksel bitişik , ve ayrıca 1 tane parlak piksel var.Çok dikkatli bakınca anlaşılıyorsa sıkıntı olmaz merak etme. Eğer kısa zaman içinde bu ölü piksel sayısı artarsa o zaman değişim isteyebilirsin.
HDMI 2.0 4k 60Hz verebiliyor. 1.4 1080p'de 144Hz verebiliyor.dene olmadı dp ile kullan ama o çocuk 75Hz'i 144Hz ile karıştırdı san ki çünkü HDMI 144Hz veremez 75Hz verebilir...
o elemanın haberi yok...HDMI 2.0 4k 60Hz verebiliyor. 1.4 1080p'de 144Hz verebiliyor.
Vatana iade edemez miyim?cayma dışında değişim zor geçmiş olsun...
aoc global'a e-posta ile anlat servis çamura yatacak.
İade yok, değiştirirler ancak.Vatana iade edemez miyim?