Neden Z2?Ben z2 al derim.
Malzeme kalitesinde, pil ömründe ve de en önemlisi güncelleme konusunda çok daha başarılı.
Android görünümü olarak G3'ü beğendim ondan kafam karıştı.Z2 dwn bahsettim pardon yazmamışım. G3 yazılım güncellemesinde, stabilitede ve pil ömründe çuvalladı Z2 ye karşı.
ya nolcak launcher kurarsınAndroid görünümü olarak G3'ü beğendim ondan kafam karıştı.
z2 de ekran kötü kamera kötü,g3 öneririm ama alırsan altın rengi almaya bak kardeş diğer renklerin kasalarında soyulma oluyormuş....Sony Xperia Z2 ve LG G3 32GB arasında kaldım. Siz hangisini niçin önerirsiniz?
Neresi kötü? Sadece kalibre etmek gerekiyor. Fabrika çıkışlı biraz pembemsi ekran ama bunu ekran ayarlarından düzeltmek mümkün. Bilmeden sallamanızı beklemezdim.z2 de ekran kötü kamera kötü,g3 öneririm ama alırsan altın rengi almaya bak kardeş diğer renklerin kasalarında soyulma oluyormuş....
Neresi kötü? Sadece kalibre etmek gerekiyor. Fabrika çıkışlı biraz pembemsi ekran ama bunu ekran ayarlarından düzeltmek mümkün. Bilmeden sallamanızı beklemezdim.
Ben G2 sahibi de oldum 6 ay kullandım bilen bilir. Ekranı kötüleyecek durum yok hele ki görüş acısına laf atıyorsanız elinize alıp kullanmamışsınız.kardeş bilmeden değil ben bu telefonu 2 gün kadar kullandım ekran rakiplere göre gerçekten kötü görüş açısı kötü ekran kötü kamerayı dememe gerek yok zaten biliyorsunuz bir g2 al birde z2 al kıyasla ekranı bak bakalım ne kadar kötüymüş ekran...
G3 te marshmallow alacak [emoji1]ya nolcak launcher kurarsınboşver sen z2 al. çok güzel cihaz g3te 2k ekran hem pil hem oyun performansını etkilediğini birçok kişiden işittim ve oyun videolarında gözüküyor zaten.Ama z2 çok güzel ve marshmallow alabilecek bir cihaz.Tabi bellide olmaz.Bence z2 fazla düşünmene gerek yok
Arkadaşım git bayiye kurcala hangisi içine sinerse onu al. İkiside güzel telefondur.
ya tamam kardeş haklısın tamam sana göre çok iyi hatta en iyi ekran ve kamera olsun bana göre çok kötü tamam lafta anlatılmıyor milleti nedir bu fanboyluk arkadaş.....Ben G2 sahibi de oldum 6 ay kullandım bilen bilir. Ekranı kötüleyecek durum yok hele ki görüş acısına laf atıyorsanız elinize alıp kullanmamışsınız.