Hangisini alıyım sizce?

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Sony Xperia Z2 ve LG G3 32GB arasında kaldım. Siz hangisini niçin önerirsiniz?

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Bak şoyle yapabilirsin. Önce şikayetvardan 2 telefonu karşılaştır. Daha sonra kiyas.la dan 2 telefonu karşılaştır. Sonra aklına hangisi yatarsa onu tercih et

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Malzeme kalitesinde, pil ömründe ve de en önemlisi güncelleme konusunda çok daha başarılı. G3 ün kamerası, ses kalitesi ve ekranı daha iyi.

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Malzeme kalitesinde, pil ömründe ve de en önemlisi güncelleme konusunda çok daha başarılı.

Hangisi?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

kiyas.la dan baktığımda LG G3 önde gibi görünüyor ama şikayetvar'a bakmadım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Z2 dwn bahsettim pardon yazmamışım. G3 yazılım güncellemesinde, stabilitede ve pil ömründe çuvalladı Z2 ye karşı.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Android görünümü olarak G3'ü beğendim ondan kafam karıştı.
ya nolcak launcher kurarsın :D boşver sen z2 al. çok güzel cihaz g3te 2k ekran hem pil hem oyun performansını etkilediğini birçok kişiden işittim ve oyun videolarında gözüküyor zaten.Ama z2 çok güzel ve marshmallow alabilecek bir cihaz.Tabi bellide olmaz.Bence z2 fazla düşünmene gerek yok

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z2. Güncelleme desteği, pil ömrü ,malzeme kalitesi, ses kalitesi, daha stabil ve az ram tüketen arayüz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
z2 de ekran kötü kamera kötü,g3 öneririm ama alırsan altın rengi almaya bak kardeş diğer renklerin kasalarında soyulma oluyormuş....
Neresi kötü? Sadece kalibre etmek gerekiyor. Fabrika çıkışlı biraz pembemsi ekran ama bunu ekran ayarlarından düzeltmek mümkün. Bilmeden sallamanızı beklemezdim.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Neresi kötü? Sadece kalibre etmek gerekiyor. Fabrika çıkışlı biraz pembemsi ekran ama bunu ekran ayarlarından düzeltmek mümkün. Bilmeden sallamanızı beklemezdim.
:) kardeş bilmeden değil ben bu telefonu 2 gün kadar kullandım ekran rakiplere göre gerçekten kötü görüş açısı kötü ekran kötü kamerayı dememe gerek yok zaten biliyorsunuz bir g2 al birde z2 al kıyasla ekranı bak bakalım ne kadar kötüymüş ekran...

H2K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme açısından ve pil bakımından sony önde gibi bence z2 al derim

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
:) kardeş bilmeden değil ben bu telefonu 2 gün kadar kullandım ekran rakiplere göre gerçekten kötü görüş açısı kötü ekran kötü kamerayı dememe gerek yok zaten biliyorsunuz bir g2 al birde z2 al kıyasla ekranı bak bakalım ne kadar kötüymüş ekran...
Ben G2 sahibi de oldum 6 ay kullandım bilen bilir. Ekranı kötüleyecek durum yok hele ki görüş acısına laf atıyorsanız elinize alıp kullanmamışsınız.

muskafa

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
LG G3'ün ısınmadan başka sorunu yok mu?

mercer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya nolcak launcher kurarsın :D boşver sen z2 al. çok güzel cihaz g3te 2k ekran hem pil hem oyun performansını etkilediğini birçok kişiden işittim ve oyun videolarında gözüküyor zaten.Ama z2 çok güzel ve marshmallow alabilecek bir cihaz.Tabi bellide olmaz.Bence z2 fazla düşünmene gerek yok
G3 te marshmallow alacak [emoji1]

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşım git bayiye kurcala hangisi içine sinerse onu al. İkiside güzel telefondur.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G3 başlığı vardır. Oradan cevap alabilirsin. Konu hakkında fikrim yok.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Ben G2 sahibi de oldum 6 ay kullandım bilen bilir. Ekranı kötüleyecek durum yok hele ki görüş acısına laf atıyorsanız elinize alıp kullanmamışsınız.
ya tamam kardeş haklısın tamam sana göre çok iyi hatta en iyi ekran ve kamera olsun bana göre çok kötü tamam lafta anlatılmıyor milleti nedir bu fanboyluk arkadaş.....