Hangisi?

iPosybble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ben iPhone SE alicam. ama renk konusunda sıkıntı yasıyorum. gold mu alsam silver mi bilemedim. Uzay grisini de düşündüm ama bilemedim. Bir kız olarak soruyorum bunu. Sıkamayan bir renk lazim 4 sene kullanicam. Onerilerinizi belirtin lutfenn...

Son düzenleyen moderatör:

CGgrandpa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Zevkler renkler farklidir insanin bu tamamen sana kalmiş. Pembe olanda var

iPosybble

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Zevkler renkler farklidir insanin bu tamamen sana kalmiş. Pembe olanda var
Evet Doğru, insandan insana değişiyor. Pembeyi sevmiyorum mesela çok çocuksu bence ^^ O yüzden onu yazmadım :p Ama bu renkler arasında gerçekten kaldım.

garmel.373

Asistan
Reaksiyon puanı
120
Arkası tamamen gri olsaydı gri al derdim. Fakat üst ve alt kısımları beyaz olduğundan gold daha güzel duruyor griye göre. Yalnız şunu söylemesem olmaz, 16 gb'lık modelini alacaksan alma daha iyi. Ya alırsan 64 gb'lık al yada başka model bak. Çünkü 2 güncelleme daha alır diye düşünüyorum. Buda daha fazla yer tutacağı anlamına gelir haliyle sana yer kalmıyor sonra. 3-5 video çekince 2160p @ 30fps olarak, ne dediğimi iyi anlarsın.

HalilTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Gold renk artik bana mi oyle ama civki cikti baydi iyice o yuzden uzay grisi bence iyidir

Joxalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Silver alabilirsin bence iPhone'larda en şık duran renk...

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
kardeşim soru sorulur faka renkler konusu zevkler ve renkler derler o yüzden kendin hangisini daha çok beğeniyorsan onu alman doğru olur...

Son düzenleyen moderatör:

barney

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Se alcaksan pembesi bile cok guzel, ama benim favorim her zaman gold

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamun aleykum Arkadaşlar ben şu an 5s almayı düşünüyorum ama çok kararsızım.Ekran bana uygun aslında biraz da hevesim var sizce pişman olur muyum ? Ayrıca ikinci el İphone 6 1.300 TL sizce tercihim ne olmalı? İki üç yıl gider diyorlar neden böyle bi sınırlama var . 5s İos kaça kadar güncelleme alıyor ?Apple Iphone 5s 16gb Apple Türkiye Garantilidir. GittiGidiyor'da 250073433 Sizce adresten alırsam sorun olur mu ? Yanıtlarsanız sevinirim Teşekkürler .

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
5s in 1 1buçuk senesi kaldı alınmaz artık bana kalırsa ios 11 ya son güncellemesi olur yada 12 yle tamamen cihazı ortadan kaldırırlar ekran sana uygunsa se modelini tercih edebilirsin yada 6s 7de güzel lakin bi telefona okadar para verilmez eğer 6s alırsan sana 3-4 yıl sıkıntı çıkarmadan götürür bu sınırlama applein eski cihazları artık çöpe atıp yenilerini almalarını sağlamak amacıyla yapılan güncelleme hilesi cihazları yavaşlatıyorlar

Ea999

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5s in 1 1buçuk senesi kaldı alınmaz artık bana kalırsa ios 11 ya son güncellemesi olur yada 12 yle tamamen cihazı ortadan kaldırırlar ekran sana uygunsa se modelini tercih edebilirsin yada 6s 7de güzel lakin bi telefona okadar para verilmez eğer 6s alırsan sana 3-4 yıl sıkıntı çıkarmadan götürür bu sınırlama applein eski cihazları artık çöpe atıp yenilerini almalarını sağlamak amacıyla yapılan güncelleme hilesi cihazları yavaşlatıyorlar
Güncelleme yapmazsam ? veya kaça kadar yapmalıyım ?

MuhammedGMS

Asistan
Reaksiyon puanı
88
Güncelleme yapmazsam ? veya kaça kadar yapmalıyım ?
ben 6 plus kullanıyorum ios 10 a geçmedim 9.3.4 te yapmasan bile donuyor kasıyor gerçi benim telde çok uygulama felan var ama uygulama donuyor ios 10 destekli olduğu için daha çok yani güncelleme şart yapsan bi dert yapmasan bi dert apple böyle işte zorluyor kaça kadar yapmanın pek önemi yok indirdiğin uygulamalar eski sürümde sıkıntı çıkarınca yapmak zorunda kalıyorsun buda ben hep b güncellemede kalcam anlamına gelmiyor ben çile çekiyorum şuan ios 10 olan hiçbişi indiremiyorum

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Aslında her renk her cinsiyete yakışır. Ben Gold yerine, Rose Gold alacaktım fakat baktım ki etrafımdaki insanlar çok ön yargılı vazgeçip Gold aldım. Renk konusu çok önemli hangi rengi daha çok sıcak görüyorsanız kendinize onu tercih edin.
Rose Gold alabilirsiniz