Ap Yazılım
Forum ♥ SDN
Aktif olarak Redmi 13 pro + 5g kullanıyorum ve çok güzel. Uzun zamandır sadece xiaomi model telefon kullanıyorum bağımlılık yaptı galiba. Sizin favori modeliniz ne ?
Bak merak ettim şimdi bi incelerimRedmi note 10 kullanıyorum kaç yıl oldu. Ama daha Xiaomi almam sanırım.
Huawei Pura 70 pro gördüm dükkanda telefonu zor aldılar elimden. Yeniden gittim almaya hiç olmazsa krediyle alayım diye yine kapı dışarı oldum. Yok ilk krediye gireceksen önce para vermelisin felanAga adamlar ne alet yapmış be, alamayacaksanız da gidin telefonu ölmeden deneyin. Çok değişik cihaz ya
Canlı canlı git dükkanda bak.Bak merak ettim şimdi bi incelerim
Tamamen yazılım kalitesi. EMUI ve HarmonyOS çok akıcı, animasyonları çok kaliteli. Cihazı kullanırken premium hissettiriyor tıpkı iOS gibi.Redmi note 10 kullanıyorum kaç yıl oldu. Ama daha Xiaomi almam sanırım.
Huawei Pura 70 pro gördüm dükkanda telefonu zor aldılar elimden. Yeniden gittim almaya hiç olmazsa krediyle alayım diye yine kapı dışarı oldum. Yok ilk krediye gireceksen önce para vermelisin felanAga adamlar ne alet yapmış be, alamayacaksanız da gidin telefonu ölmeden deneyin. Çok değişik cihaz ya
Satın almadan önce bir cihazı denemenin sizin için önemli olduğu açık ve Huawei Pura 70 Pro ilginç bir seçenek gibi görünüyor. Bir telefon satın almaya çalışıyor olsanız bile satamamanız sinir bozucu. Karar vermeden önce cihazı elinizde denemek önemli olabilir. Yeni telefon seçmek her zaman zor olabilir, özellikle de piyasada bu kadar çok seçenek varken. Yeni bir telefonda sizin için önemli olan özellikler nelerdir?Redmi note 10 kullanıyorum kaç yıl oldu. Ama daha Xiaomi almam sanırım.