Soru Hangi Xiaomi Modelini Beğeniyorsunuz ?

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
93
Aktif olarak Redmi 13 pro + 5g kullanıyorum ve çok güzel. Uzun zamandır sadece xiaomi model telefon kullanıyorum bağımlılık yaptı galiba. Sizin favori modeliniz ne ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,419
Redmi note 10 kullanıyorum kaç yıl oldu. Ama daha Xiaomi almam sanırım.

Huawei Pura 70 pro gördüm dükkanda telefonu zor aldılar elimden. Yeniden gittim almaya hiç olmazsa krediyle alayım diye yine kapı dışarı oldum. Yok ilk krediye gireceksen önce para vermelisin felan 🤣 Aga adamlar ne alet yapmış be, alamayacaksanız da gidin telefonu ölmeden deneyin. Çok değişik cihaz ya

Ap Yazılım

Forum ♥ SDN
Yönetici
Reaksiyon puanı
93
Redmi note 10 kullanıyorum kaç yıl oldu. Ama daha Xiaomi almam sanırım.

Huawei Pura 70 pro gördüm dükkanda telefonu zor aldılar elimden. Yeniden gittim almaya hiç olmazsa krediyle alayım diye yine kapı dışarı oldum. Yok ilk krediye gireceksen önce para vermelisin felan 🤣 Aga adamlar ne alet yapmış be, alamayacaksanız da gidin telefonu ölmeden deneyin. Çok değişik cihaz ya
Bak merak ettim şimdi bi incelerim

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,419
Bak merak ettim şimdi bi incelerim
Canlı canlı git dükkanda bak.
İlk çıktığında resmine videosuna bakmıştım tatmin olmamıştım ama cihaz Ele geçince yok abi İ-Phone felan durmaz bunun önünde diyorsunuz.
Çok garip bir hiss ya

Programları açıyon şak şak şak şak önünde. İşlemcisi zayıf diye biliyordum ama nasıl yaptılar ki bunu?
Bi saniye bekle düşüneyim demez mi telefon?