Mr. Doge
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 380
Çünkü anakart SATA 2 olabilir.Ssd var neden yavaş olsun?
Çünkü anakart SATA 2 olabilir.Ssd var neden yavaş olsun?
Sata2 hızı 350mb/s en fazla 12 saniyede açılıyor sistem bilgin olsunÇünkü SATA 2 olabilir.
sisteminiz kaldırıyorsa windows 10 ama bu sistemle windows 8.1 yeterli gibiMerheba deyerli SDN halki
Sistemime bazi yeni eklentiler yaptim ve hangi isletim sistemini kurayim kararsizim(64 bit onemli):
Şu an win 8.1 pro nun editlenmis (fazla eklentiler silinmis) versiyonu bir tek aklima yatiyor. Lutfen önereceginiz windowsun hangi surumu Home,SL, pro vs belirtiniz.
ISLEMCI : Intel E8400 3.0 GHZ islemci
Ram: DDR3 4+2 GB
VC: GEFORCE 9400 GT 1GB DDR2 128 bit
POWER S: HP 300W
120 GB SSD+500 GB HDD
Pek fazla oyun oynamam oynasam da Prototype 2 mafia 2 gibi nostalji oyunlar oynarim genellikle
Onerileriniz için herkese tesekkurler şimdiden..
bence PE kullanma o sistem için en fazla 8.1Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanirim win 10 PE secimim olacaktir. Wi dows 7 64 home premium da dusunuyorum ama win 10 daha az ram yiyor sanirim
Neden kardes? Aslinda guncellemeleri hep kapattim bugune kadar ger sistemimde. Defenderi dabence PE kullanma
internete bile bağlanamazsın ama çok hevesliysen aomei pe builder diye bir araçla yapabilirsinNeden kardes? Aslinda guncellemeleri hep kapattim bugune kadar ger sistemimde. Defenderi da
Niye ki kanka herkes normal olarak internete falan baglaniyor guzel performans almis sanirim farkli pe lerden bahsediyoruzinternete bile bağlanamazsın ama çok hevesliysen aomei pe builder diye bir araçla yapabilirsin
yani biraz zor olurN
Niye ki kanka herkes normal olarak internete falan baglaniyor guzel performans almis sanirim farkli pe lerden bahsediyoruz