Hangi Uyduyu Almalıyım

ysnbyrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende uydu almayı düşünüyorum ama hangisini alacağımı bilemiyorum, uydudan kendi kendini güncelleyen, yabancı kanallardaki şifrelli maçları gösteren( yurt dışındaki,ispanya ,italya,ingiltere vs ) fiyat aralığı 200-250 tl civarında

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba uydudan kendi kendini güncelleyen bir cihaz yok olsada zaten 2 sene sonra yazılım destegi biter bence kolay biss girilebilen bir cihaza yönel
spor kanallarını izlemek içinde türksat hotbırd ,eutelsat canagın olması ve
ccam calıstıran bır cıhaz alman lazım yoksa ancak türksattan ntvspor ve azerı spor kanalları bissli kanalları açan bir cihaz ile izleyebilirsin

ysnbyrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çift çanak var zatende çogu kanallar şifreli,maçları gösteren kanallar

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Uydu almayı düşünüyorsan, Turksat 3A'yı al. En son o çıktı :P

Şaka maka biraz daha bekle. Androidli uydu alıcıları çoğalsın,daha makul fiyata iyi bi uydu alıcısı alabilirsin.

ysnbyrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi çanaklar falan kalkacak diyorlar birde, 2015 te hepsi kalkacakmış sanırım, eğer öyleyse 2 sene kadar idare eden bir uydu mu alsam yoksa,

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Uydu almayı düşünüyorsan, Turksat 3A'yı al. En son o çıktı :P

Şaka maka biraz daha bekle. Androidli uydu alıcıları çoğalsın,daha makul fiyata iyi bi uydu alıcısı alabilirsin.
Site ana sayfasında konu başlığını görünce aynı espriyi yapmak içimden geçti, önce davranmışsın :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Oda var evet. DVB-T yayını yani karasal yayıncılık başlayacak. Eski çanaklar da kullanılabilecek elbet ama uydu alıcıları kalkacak ve set üstü kutusu denen aletleri aldıracaklar bize.

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Goldmaster 1050 kullanıyoruz biss giriliyor internete felan giriyor(aslında girdiğini sanıyor bayağı yavaş çalışıyor) video oynatımı felan var. Ivır zıvır özellikleri var.
Server da kullanılıyor ama biz kullanmıyoruz.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Oda var evet. DVB-T yayını yani karasal yayıncılık başlayacak. Eski çanaklar da kullanılabilecek elbet ama uydu alıcıları kalkacak ve set üstü kutusu denen aletleri aldıracaklar bize.
Ne zaman başlıyor? Test yayını yapan kanal var mı? Deneyen var mı?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Henüz Türkiyede karasal yayın başlamadı. 2015-Haziran ayında şuanki anten ve uydu sistemi tamamen kalkmış olacak. Yani önümüzdeki sene iç içe oluruz muhtemelen. Bunun için yapmak gereken tv'nin dvb-t özelliği olması. Yeni led tv lerde bu özellik zaten mevcut ama daha eskiler aparat taktırmak zorunda kalacak.

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şimdi çanaklar falan kalkacak diyorlar birde, 2015 te hepsi kalkacakmış sanırım, eğer öyleyse 2 sene kadar idare eden bir uydu mu alsam yoksa,

yanlıs anlamıssınız çanaklar kalmaz dsmart dıgıturk ıptalmı olucak
enfazla bina dısında kotu sekılde duran canakları yasaklıyıp bına ustune toplamayı zorunlu hale getırırler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar merhaba ben adanadan murat tüm özellikleri barındıran udyu alıcı alacgım marka konudsunda yardımcı olurmusunuz mesala ATLANTA marka android li iyimi .yada SUNNY15100 marka mı iyi beni aydınklatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar merhaba ben adanadan murat tüm özellikleri barındıran udyu alıcı alacgım marka konudsunda yardımcı olurmusunuz mesala ATLANTA marka android li iyimi .yada SUNNY15100 marka mı iyi beni aydınklatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim
merhaba sdn okuru
bende geçen hafta androide geçtim
http://www.sanalpazar.com/Atlanta-Hdbox-Smart-Android-multimedia-Kumanda-wifi__isp5724672

çok iyi bir cihaz 3 özelligi var uydu seyrediyorum
şifreli kanalları izliyebiliyorum
webbrowser özelligi var multimedia kumandası var
wifi anten ile kablosuz baglandım
ve mkvleri sorunsuz izliyorum
online dizi film vs youtube seyredebiliyorum