Soru hangi ülkeden ucuz bilgisayar toplaya bilirim?

NemesisCaki2010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba 5000-6000 fiyat bandında büdcem var.türkiyede bilgisayar toplayamam bu fiyata hangi ülkede bu fiyata OYUN bilgisayarı toplaya bilirim?
valorant,fortnite,cs:go,minecraft gibi oyunlar için.Ve bilgisayarı bu ülkeden kendim mi toplayım yoksa mı hazır alıyim.ssd 1 tb olsa iyi olurşekran kartı gtx ya da rtx fark etmez işlemçiryzen 5 olsa iyi olur ram 16 gb iyi

SerBronze

Öğrenci
Reaksiyon puanı
46
merhaba 5000-6000 fiyat bandında büdcem var.türkiyede bilgisayar toplayamam bu fiyata hangi ülkede bu fiyata OYUN bilgisayarı toplaya bilirim?
valorant,fortnite,cs:go,minecraft gibi oyunlar için.Ve bilgisayarı bu ülkeden kendim mi toplayım yoksa mı hazır alıyim.ssd 1 tb olsa iyi olurşekran kartı gtx ya da rtx fark etmez işlemçiryzen 5 olsa iyi olur ram 16 gb iyi
Hocam yani ülke derken yurt dışından sipariş verme gibi düşünüyorsan ben pek bir olasılık veremiyorum bu fiyat bandında dediğin oyunlar için çok zor hocam boş kasa bile sadece 1,2k arasında değişiyor bütçenizin esnemesi gerekiyor güzel bir bilgisayar için benim görüşüm böyledir.