Hangi Tv yi almalıyım?

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Vestel 55CA9550 ile LG 49UF8507 arasında kaldım. İkisinin de internet fiyatı neredeyse aynı. İkisini de mağazada inceledim gayet hoşuma gittiler. Vestelin hem aktif gözlükleri hoşuma gitmedi hemde markadan dolayı biraz şüpheciyim. Lg ise ekranı bir tık daha küçük ama 3D performansı çok hoşuma gitti ve renkleri daha canlı. Dahili uydusu olsun, görüntü kalitesi olsun, kanal geçişleri olsun hangisini almalıyım fikirlerinize ihtiyacım var.

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Yok mu tv ler hakkında bilgisi olan, tavsiyede bulunacak kimse?

bayhax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kesinlikle LG derim, macera aramaya hiç gerek yok bence. Birde kendi düşüncemdir 3D ve Smart pek kullanılmayan özellikler eğer sizde pek kullanmayacak iseniz u özelliklere vereceğiniz ücreti çözünürlük 4k vs ye ekleyip çok daha izlenesi bir tv alabilirsiniz.

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim =) smart şart değil benim için de. 3D olursa güzel olur ama o da şart değil. Aradığım şey büyük ekran, 4K olması, ekran yenileme hızının yüksek olması, usb üzerinden film izlerken takılmaması ve mümkün olduğu kadar çok format desteklemesi. Bu özelliklere göre önerebileceğiniz bir TV var mı?

guvenay1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
android sistemli tv al oyun filim yuotube daha bir cok yapılır kesinlikle android işletim sistemli olsun sonra cok pişman olursun 140 ekran ev icin bence mükemmel büyüklükte sonra pişman olma hangisi dersen lg tavsiye ederim ben 123 ekranlı filips kullanıyorum 4k 3d 4 cekirdekli hızı mükemmel tek sorunu dahili uydu cok yavaş onuda harici uydu alıcısı aldım 550 tl ye machina3d cihazın adı bu ikili süper uyumlu sanki dünyanın en net tv bende görüntü süper hız süper uydu cihazının mod bölümü var günde 10 filim veriyor ki süper fiyatı pahalı ama takstle alırsanız başka cihaz almasınız bu benim görüşlerim böyle konu acıldımı yazmam gerek diyorum gene karar senin saygılar donmasın dersen 4 ve üstü cekirdekli sistenli al

bayhax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Smart özelliğini pek kullanmayacak olan arkadaşa Android işletim sistemli tv önermek biraz fazla oldu sanırsam tabi ki kendi kararı dır. Bende lg öneririm her hangi bir model yok aklımda ama 49'' ten küçük olmasın bencede tabi odanın büyüklüğü burda önem taşıyor. 25 m2 ve üzeri ise güzel olur, daha küçük oda için biraz sırıtır diye düşünüyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
vestel'i al lg servisi çok odun kurarken kırabiliyor ve garanti dışı sayıyor vestel daha iyi.

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Garanti meselesi çok kafamı kurcalamaıyor açıkcası. Tüketici hakem heyeti denen birşey var. Servis dandiklik yaparsa bizde iade yaparız akıllanırlar diye düşünüyorum. Yorumlarınız için teşekkürler hala kararsızım araştırmaya devam edeyim.

SinanYılmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüketici hakem heyetinin bugüne kadar işe yaradığı pek görülmemiştir, bence sen heyete pek güvenme dostum

guvenay1966

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
destek cevabınıza memnun oldum bagzı siteler olsa sen ne yazdın böle cıkışırlar evet smart olmasın derlerse kendi kararları ama cokları smart özeligini bilmiyorlar başkalarında görünce güzelemiş diyorlar ben maddi gücü olan arkadaşlara büyük ekran tavsiye ettim burası dosluk sitesi kimse kimseye bir şey satmıyor konumuz sadece arkadaşlarımıza yardımcı olmak ben uydu kurulumu ve pc işleri yapıyorum