He birde bütçen ne kadar.Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Sızce Samsung galaxy a52 mi,Xiaomi note 9 s mi almalıyım.Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim
Oyun hiç oynamam Bütçeden yana da sorunum yokNe için kullanıcaksın? Oyun için mi yoksa normal (instagram, YouTube vs.) Takılmak için mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
He birde bütçen ne kadar.
Bütçe hiç farketmezBütçe nedir ?
Nasıl fark etmez? 10 bin TL'lik bir cihaz önersek, sorun olmaz mı?Oyun hiç oynamam Bütçeden yana da sorunum yok
Bütçe hiç farketmez
Hayır bu 2 telefon arasındaki fiyat hiç farketmez sorun olmaz yaniNasıl fark etmez? 10 bin TL'lik bir cihaz önersek, sorun olmaz mı?
demek istiyoruz ki telefon almak için kaç lira ayırdınız bu ikisinden başka daha iyi telefonlar önerebiliriz.Hayır bu 2 telefon arasındaki fiyat hiç farketmez sorun olmaz yani
Bütçeden yana sorunum yok derken ?
İphone 12 pro max xl big mac 1024 gb mb al geç o zaman illa ki bir bütçe sınırınız vardır
buyrun :
![]()
Cep Telefonu Fiyatları - Akıllı Telefon Modelleri 2023 - n11.com
Cep telefonu fiyatları ve modelleri n11'de! En yeni ve uygun akıllı cep telefonu fiyatları ve kampanyaları için tıklayın!www.n11.com
demek istiyoruz ki telefon almak için kaç lira ayırdınız bu ikisinden başka daha iyi telefonlar önerebiliriz.
Bizim de demek istediğimiz. Belirli bir bütçe verin. Örnek olarak 2000-2500 TL arası gibi. Ondan sonra verdiğiniz o bütçe aralığında en iyi olan telefonu seçelim diyoruz. O yüzden bütçeyi sorduk.Bu 2 telefon arasında bütçe sorunum yok dedim.Yanlis dedim galiba
Galaxy A52 daha iyi bir cihaz.Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Sızce Samsung galaxy a52 mi,Xiaomi note 9 s mi almalıyım.Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim
A52 önermem.90hz ekran hızına rağmen cihazın kastığını gördüm.O fiyatlarda Mi 11 lite çok iyi bir tercih olur.Arkadaşlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Sızce Samsung galaxy a52 mi,Xiaomi note 9 s mi almalıyım.Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim.Teşekkür ederim
telefon da yakıyor.Bütçeden yana sorunum yok derken ?
İphone 12 pro max xl big mac 1024 gb mb al geç o zaman illa ki bir bütçe sınırınız vardır.