5 bin tlSamsung Galaxy S10 Lite batarya ve performans konusunda başarılı bir cihaz. Bütçeniz nedir?
Samsung Galaxy S10 Lite, iPhone SE 2020, OppoReno 3 Pro veya Samsung Galaxy Note 10 Lite almanızın mantıklı olduğunu düşünüyorum.5 bin tl
4 cihaz arasında kalite olarak S10 plus hepsinden iyi ama 2 yaşında olması, Turkcell de şebeke sorunu ve ekran kapandığında aşırı pil tüketimi gibi dezavantajlara sahip exynos 9820 yüzünden önermiyorum.4 cihaz arasında Note 10 lite almanı tavsiye ederim.Çok kararsız kaldım
bence mi 10T daha iyi4 cihaz arasında kalite olarak S10 plus hepsinden iyi ama 2 yaşında olması, Turkcell de şebeke sorunu ve ekran kapandığında aşırı pil tüketimi gibi dezavantajlara sahip exynos 9820 yüzünden önermiyorum.4 cihaz arasında Note 10 lite almanı tavsiye ederim.
Mi 10T öneririm.Çok kararsız kaldım
Mi 10t kime göre neye göre daha iyi? İşlemci ve 144hz dışında ne özelliği var?anlat bilelim.bence mi 10T daha iyi
Bunlar arasından Mi 10T. Sizin öncelikleriniz neler? Kamera, batarya, performan
Ekran , tasarım, malzeme kalitesi ve 4 5 yıl kullanabileceğim bir telefon olmaliBunlar arasından Mi 10T. Sizin öncelikleriniz neler? Kamera, batarya, performans?
Kamera önceliğiniz değilse Mi 10T almanızı öneririm.Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran , tasarım, malzeme kalitesi ve 4 5 yıl kullanabileceğim bir telefon olmali
Kullanımınıza'da bağlı bir durum.Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran , tasarım, malzeme kalitesi ve 4 5 yıl kullanabileceğim bir telefon olmali
SE2 elbette. Ekran boyutu önemli değilse çok daha güçlü.Çok kararsız kaldım