SRKN ZNGN 7
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 9
Xiaomi mi 9 t mi yoksa huawei nova 5t mi almalıyım?
Neden mi 9t yi önerdiniz.TeşekkürlerMi9t daha tercih edilesi. Ben onu tercih ederdim.
Bataryası daha iyi kamera da güzel. Nova 5t'ye göre fiyati daha uygunNeden mi 9t yi önerdiniz.Teşekkürler
Xiaomi mi 9 t mi yoksa huawei nova 5t mi almalıyım?
Note 9 çöp g85 ve 3 gb ram mı olurİkisi arasından Nova 5T.
Şimdi alıcaksanız Realme 6 Pro, biraz bekleyebilirim derseniz Redmi Note 9'u öneririm.
Nova 5t
Mesaj otomatik birleştirildi:
Note 9 çöp g85 ve 3 gb ram mı olur
9s veya pro olabilir fiyatına bağlı olarak
Note 9 hiç yakışmadı xiaomi yeNova 5t
Note 9 çöp g85 ve 3 gb ram mı olur
9s veya pro olabilir fiyatına bağlı olarak
Note 9 hiç yakışmadı xiaomi ye
Prosu güzelNote 9 derken seriyi kastediyordum hocam
9S 4gb ram ile 2700 civarı. Tahminimce 9 Pro,Realme 6 Pro'dan daha uyguna çıkacaktır![]()
Bencede öyle ben şahsen 9 serisine yanaşmazdım gereksiz pahalıRedmi Note 8 Pro'dan sonra batarya dışında çok bir şey değişmedi.
Prosu güzel
Bencede öyle ben şahsen 9 serisine yanaşmazdım gereksiz pahalı
Her twlefonda oluyor o ama samsungta exynos yüzünden daha fazla oluyorButce onemli mesela ben mi9tyialmak istiyorum ama 2000 civarina gelmesi lazimki alayim
2000 alti telefonlardada en iyi m30s ama 1-2 yil sonra perfonmans kaybi oluyor diyorlar
Meizu 16 var 1900tlButce onemli mesela ben mi9tyialmak istiyorum ama 2000 civarina gelmesi lazimki alayim
2000 alti telefonlardada en iyi m30s ama 1-2 yil sonra perfonmans kaybi oluyor diyorlar
Meizuya bildigim kadariyla guncelleme gelmiyor bide en onemlisi bana gore teknik servisi cok kotiuymusHer twlefonda oluyor o ama samsungta exynos yüzünden daha fazla oluyor
Meizu 16 var 1900tl
Nova 5T öneririm ama realme 6 pro daha iyi. Ben r6 pro alırdım. Ayrica redmi note 9 serisine de bir bakın derim.Xiaomi mi 9 t mi yoksa huawei nova 5t mi almalıyım?
Nova5t al geç.Xiaomi mi 9 t mi yoksa huawei nova 5t mi almalıyım?