Hangi Telefonu Almalıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gökayy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Telefon almayı düşünüyorum. Bundan önce elimde s4 mini vardı ve ana kartı yaktım. Kulaklıkla müzik dinlemeyi seven biri olduğum için ses konusunda kaliteli, ışıkta ve gece güzel çekim yapabilen, bataryası 3000-3600mAh civarında, bütçe 2000 lira. Önericeğiniz (ithalatçı marka hariç) telefonlar nelerdir?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Benimde S4 minim vardı işe bak ki bende anakartını yaktım :D S7ye geçtim ama sizin bütçe biraz yetersiz.
TR garantili G5 veya XZ olabilir fakat en iyi müzik deneyimi HTC 10da en iyi gece kamerası S7de G5 ile xznin gece kamerlarına bakmak lazım fakat. G5 sanırım daha iyi olacaktır. Hoparlör olarak XZ G5den önde kulaklık olarak eşit gibiler ikiside iyi kulaklık sesine sahip

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
S7 alınmalı. Bütçe artarsa s7 Edge alınmalı.

giveusfreedom

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Benimde S4 minim vardı işe bak ki bende anakartını yaktım :D S7ye geçtim ama sizin bütçe biraz yetersiz.
TR garantili G5 veya XZ olabilir fakat en iyi müzik deneyimi HTC 10da en iyi gece kamerası S7de G5 ile xznin gece kamerlarına bakmak lazım fakat. G5 sanırım daha iyi olacaktır. Hoparlör olarak XZ G5den önde kulaklık olarak eşit gibiler ikiside iyi kulaklık sesine sahip
G5'in kamerası küçümsenmeyecek cinsten
buyrun videoyu izleyin

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
amoled ekran taraftarıyım. Bana genelde önerilen telefonlar asus zenfone 3 - s7- s7 edge- lg g5- a7

M

Murat Burç

SDN Okuru
G5'in kamerası küçümsenmeyecek cinsten
buyrun videoyu izleyin
Gece diyorum hocam ayrıca tarafsız kaynaklardan bende detaylı videoları izledim S7nin şuan kamerası LG tarafında ancak V20 ile karşılık bulur G6 ile bile değil ki izlediğim yerler boş değil işini gayet iyi yapan insanlar Türkçe kanal olduğu için link veremiyorum.
--- Gönderi Güncellendi ---
amoled ekran taraftarıyım. Bana genelde önerilen telefonlar asus zenfone 3 - s7- s7 edge- lg g5- a7
A7 2017yi ele direk ele

giveusfreedom

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Gece diyorum hocam ayrıca tarafsız kaynaklardan bende detaylı videoları izledim S7nin şuan kamerası LG tarafında ancak V20 ile karşılık bulur G6 ile bile değil ki izlediğim yerler boş değil işini gayet iyi yapan insanlar Türkçe kanal olduğu için link veremiyorum.

A7 2017yi ele direk ele
gece olarak s7 yi geçecek telefon çok az zaten ayrıca kesinlikle katılıyorum a7yi ele direk kesinlikle

M

Murat Burç

SDN Okuru
gece olarak s7 yi geçecek telefon çok az zaten ayrıca kesinlikle katılıyorum a7yi ele direk kesinlikle
Valla hocam dediğim gibi G5in kamerası bence kendi telefonum diye demiyorum bir S7 değil. Hatta G6 bile bir S7 değil Bence şuan LGnin en iyisi V20

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
S7 bataryası hakkında bilgi verebilir misiniz? 3000mAh rahat 1 gün geçiriyor musunuz?

M

Murat Burç

SDN Okuru
S7 bataryası hakkında bilgi verebilir misiniz? 3000mAh rahat 1 gün geçiriyor musunuz?
2.75 gün (güç tasarrufu modları açık) (75 garip gelebilir şöyle diyeyim 3. günde saat 18-19.00 gibi bitti) ve 5.5 saat ekran süresi aldım fakat kullanıma göre değişen bir şey
Fakat bir günü rahat çıkarıyor.

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
2500 civarına düşerse alma şansım olabilir cihazı. Yorumlarınız için teşekkür ederim hepinize.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba,

Butcenizin siniri buysa zaten cok secenek yok. Sony xperia xz, lg g5, zte axon 7. Bu uc model 2000 lira bandindaki ust segment cihazlar. Kanaatim lg g5 kamera konusunda biraz daha yetenekli. Sirf iki kamera ile 135° lik aci ile cekim bile guzel bir ozellik. Ama sony xz alirsaniz da kamera konusunda memnun kalirsiniz. Diyfram degeri biraz yuksek rakiplerine gore o nedenle gece cekimlerinde gren sorunu yasanabilir ama gunduz cekimlerinde denedigim kadariyla oldukca iyi.

Ses konusunda dis sesde zte axon 7 daha iyi bir urun. Hoparlor konumlandirilmasindan dolayi sesi yuzunuze kaliteli ve bangir bangir vuruyor. Kulaklik konusunda ise 3 modelde esdeger kalitede diyebilirim.

Pil performansi konusunda sony'nin snapdragon kullandigi modellerinde yillardir bir guc kullanim basarisi var. O nedenle pil kapasitesi yuksek olmasa bile sundugu pil suresi basarili.

Sizin icin en uygun modeller htc10 ve samsung s7 lakin bu butcede satilan urunler degil. Aklinizda olsun butcenizi arttirabilirseniz ikisinden birime yonelmenizi tavsiye ederim. Onun disinda da tavsiye ettigim uc modeli bir magazada inceleyin. Begendiginizi icinize sineni tercih edin.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Bence de biraz daha koyup Htc 10'a bakabilirsin.;)

teknogunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
LG 4 alabilirsin süper telefon.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Telefon almayı düşünüyorum. Bundan önce elimde s4 mini vardı ve ana kartı yaktım. Kulaklıkla müzik dinlemeyi seven biri olduğum için ses konusunda kaliteli, ışıkta ve gece güzel çekim yapabilen, bataryası 3000-3600mAh civarında, bütçe 2000 lira. Önericeğiniz (ithalatçı marka hariç) telefonlar nelerdir?
2000 tl bütçen varsa, bu fiyat bandında en iyi kamera performansı alıcagın Lg g5'tir. Bütçeni artırabilirsen s7 alabilirsin. Ben 5 aydır Lg g5 kullanıyorum inanılmaz memnunum. Çünkü verdiğim paranın hakkını verdi bana.
LG 4 alabilirsin süper telefon.
Dostum Lg 4 alsında adam ana kart yanma korkusu ile mi kullansın o telefonu sürekli ? Lg g4 asla alınmaz bir telefon

teknogunay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Yani haklısın aslında ama bende almayı düşündüğüm için önerdim. O zaman da bende almaktan vazgeçeyim.

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Yorumlarınız için teşekkürler. Samsung S8 sunulacağı zaman S7 de indirim olacağını düşünüyorum. Tavsiyelerinizi göz önünde bulundurarak. Bu süre zarfında bütçeyi arttırmayı deneyeceğim.

Reaksiyon puanı
4
1300 tl butcem var heresyi iyi olsun yani tatmin etsin oyun oynamaya ve fotograf cekmeyi cok severim onerileriniz nedir 1300 tl ye fiyat perfotman bir telefon soyleyi vr bana bol bol onerin daha iyi oluyir.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Huawei P9,LG G5(Kronik sorunları var bunu bil ona göre bak) alabilirsin.